Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj, ha hátulról csináljuk?
Nekem inkább olyan érzésem van, mintha végig a húgyhólyagomat "tömködné". utánajártam, és egy másik fórumon ezeket találtam:
"úgy érzem összepisilem magam,nagyon nyomja a hólyagom.El sem tudnám képzelni,hogy így elvezzek."
"Pedig akkor jó úton jársz egy hatalmas G pont orgazmus felé. Nem szabad abbahagyni, pár perc alatt elmúlik a pisilés érzése... Sokan itt rontják el, hogy ilyenkor abbahagyják... ezt szexológusok is leírták nem egyszer, olvass utána.."
"Pedig azt mondják ha egy nőnek pisilnie kell, na persze nem annyira nagyon akkor sokkal nagyobbat tud élvezni És van benne igazság "
"Akkor tele van.. mármint a hólyagod. Javaslom: menj pisilni közvetlenül aktus előtt!"
"A hólyagja nyomogatja a G pontját. És olyankor jobban is kívánja /már aki/.
Jó hír pasiknak: nem kell feltétlenül alkohollal itatni a nőt, a sima üdítőital is megteszi. Csak ne engedd ki a wc-re."
Remélem tudtam segíteni!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!