Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj, ha hátulról csináljuk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj, ha hátulról csináljuk?

Figyelt kérdés
Sokszor amikor kutyapózban szexelünk barátommal, akkor olyan érzésem van, mintha kiakarná lyukasztani a hasamat ott all és borzasztóan fáj :S Más póznál semmi baj... Miért van ez? Mi lehet a baj? Azt tudom, hogy a kutyapóz az egyik olyan póz amikor teljesen betud hatolni egy férfi, de pl a misszinél is teljesen betud és akkor nem fáj...
2008. júl. 14. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez érdekes az én hüvelyem az nem kicsi inkább nagy ezt az orvos mondta meg hogy tág.Mégis fáj ha háturól csinálom .Mért?
2008. júl. 15. 17:24
 12/13 anonim válasza:
Igen, lehetséges hogy túl rövid a hüvelyed. Az én barátomnak 21 centis ami sztem átlagon felüli de nekem mégsem fáj.
2008. júl. 28. 13:34
 13/13 anonim válasza:

Nekem inkább olyan érzésem van, mintha végig a húgyhólyagomat "tömködné". utánajártam, és egy másik fórumon ezeket találtam:

"úgy érzem összepisilem magam,nagyon nyomja a hólyagom.El sem tudnám képzelni,hogy így elvezzek."

"Pedig akkor jó úton jársz egy hatalmas G pont orgazmus felé. Nem szabad abbahagyni, pár perc alatt elmúlik a pisilés érzése... Sokan itt rontják el, hogy ilyenkor abbahagyják... ezt szexológusok is leírták nem egyszer, olvass utána.."

"Pedig azt mondják ha egy nőnek pisilnie kell, na persze nem annyira nagyon akkor sokkal nagyobbat tud élvezni És van benne igazság "

"Akkor tele van.. mármint a hólyagod. Javaslom: menj pisilni közvetlenül aktus előtt!"

"A hólyagja nyomogatja a G pontját. És olyankor jobban is kívánja /már aki/.

Jó hír pasiknak: nem kell feltétlenül alkohollal itatni a nőt, a sima üdítőital is megteszi. Csak ne engedd ki a wc-re."

Remélem tudtam segíteni!

2012. jan. 10. 23:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!