Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányt egy intím tetkó szexibbé tesz?
nem
képzeld el egy hájas,csúnya lányon.már elnézést :D
2009. nov. 26. 22:04
nem hájas, hanem FORMÁS, a többi meg mind gebe!! legalábbis ők ezt akarják elhitetni másokkal és magukkal:D
részemről a derékon lévő tetkó szexi csak, de az meg elég általános.
2009. nov. 26. 22:07
2009. nov. 26. 22:07
Nem.
Valahogy onnantól nem az ártatlanság, hanem lestrapált k*rva jut eszembe.
Persze lehet a hiba bennem van.
2009. nov. 26. 22:11
Abszolút nem. Nekem még a sima tetkó sem tetszik lányon... Elcsúfítják magukat vele.
2009. nov. 26. 22:16
Nem, én nem szeretem ha egy lányon tetoválás van, nem szép.
2009. nov. 26. 22:16
Szvsz szexibbé nem igazán teszi, qurvásabbá viszont igen.
2009. nov. 26. 22:17
8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem se jó a tetkó! Örülök, hogy eggyet értünk! :D
ehhez a sok nemleges véleményhez képest elmondanám hogy nekem van és nem engem dobnak a pasik, sőt sokszor túl komolyan vesznek. több, évekig tartó valóban komoly kapcsolatom volt már és jelenleg is van. egy nő személyisége nem attól függ hogy van-e rajta tetoválás vagy sem. ha megismersz valakit akkor nem ez alapján fog megítélni hanem az első két mondatodból leszűri hogy értelmes vagy-e vagy sem és megéred-e a fáradtságot, tehát állatira nem mérvadó szempont, ahhoz hogy kialakítsd magadról a lestrapált k*rva képet, nem elég a tetkó... ahhoz úgy is kell viselkedni. és még nem is találkoztam volna olyannal aki tényleg intelligens és rendes embernek tűnt, eltelt x idő beszélgetéssel randikkal egyebekkel és azt mondta volna mikor meglátta hogy úristen neked tetkód van, tűnj a szemem elől. a csökkedtagyú szexre vadászó kretének már más tészta. rajtam sem pasivadászat céljából van, hanem csak mert nekem tetszik.
2009. nov. 26. 22:31
Nem az a lényeg, hogy egy lányon van-e tetkó vagy nem... Az a lényeg, hogy MILYEN lányon, MILYEN tetkó. Egy szép, igényes lányon egy szép, igényes tetoválás nem fog k*rvás érzetet kiváltani a fiúkban. Minden a kivitelezéstől függ...
Egyébként én tetoválás-párti vagyok, de intim tetkót nem vállalnám be. Nem azért, mert "k*rvás", vagy mert "nem szexi", hanem mert nekem nem tetszik...
És mivel nem az egy éjszakás szexre hajtok, az a fiú, aki szeret, és mellettem áll sok-sok hónapja, úgy is szeretne, ha csináltatnék oda egy tetoválást, és úgy is kívánna... Ez nem ettől függ. -_-'
2009. nov. 26. 22:59