Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti szoktátok vágni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szoktátok vágni a nemiszörzetet? Ha igen akkor hogyan?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy fiúk ti szoktátok vágni a nemiszörtetet. Ha igen hogyan kell?
2009. nov. 26. 20:32
1 2
 1/11 anonim válasza:
Igen.Egyik kézzel összefogom, kicsit meghúzom, másikban egy kisebb olló amivel vágom.33F
2009. nov. 26. 20:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Bezonyám,de van amikor meghagyom de akkor is csak max negyed centire:D
2009. nov. 26. 20:53
 3/11 anonim ***** válasza:

hogyan kell?:D

ha nagyon elburjánzik,akkor ollóval nekimész,leszeded a nagyját aztán jöhet a beretva:D (célszerű nem azt használni amivel az arcod borotválod reggel)

2009. nov. 26. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
de vághatod hajvágó géppel is, ott csak beállítod hogy 3 milliméteresre vágja és 2 perc és kész is
2009. nov. 26. 21:06
 5/11 A kérdező kommentje:
ÉS akkor hogyan ha a zacskón is van.??
2009. nov. 26. 21:12
 6/11 anonim válasza:
Az kicsit nehezebb. Bal kezeddel felcsapod a farkad a hasadra és jobb kézben olló/hajnyírógép/borotva valamelyikével óvatosan leszeded a szőrt.
2009. nov. 26. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:
minek kell egyáltalán levágni ? :D olyan hülyeség !
2009. nov. 26. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Nő vagyok!Szerintem nem hülyeség:)

Sokkal jobb ugy kényesztetni a pasit, hogy nem tiszta Csubakka

2009. nov. 26. 21:52
 9/11 anonim ***** válasza:
En is no vagyok.Sztem gaz mikor valaki teljesen leborotvalja, jobb ha hagytok rajta egy kis szort.
2009. nov. 27. 00:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi is sokszor elvárjuk, hogy a lűnyok kopaszkák legyenek, ők is elvárhatják ezt tőlünk...én hajnyiróval és beretvával csinálom..

29f

2009. nov. 27. 19:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!