Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó, ha egy lány a fiúnak egy masztival akar kedveskedni?
Figyelt kérdés
Mit szólna hozzá a fiú? Sértésnek, vagy szexinek találná?2009. nov. 26. 20:13
3/5 anonim válasza:
SÉRTÉSNEK?! ...
Inkább szexinek a kettő közül.
Ha élőben gondoltad, az rendben van, de
Ha webkamerán keresztül csinálnád, akkor inkább gondolkodj el először rajta. Volt már olyan eset, hogy a lány szintén kamerán maszturbált, vagy meztelen képeket küldött magáról olyan srácnak, aki nagyon tetszett neki, de nem volt köztük semmi, a srác pedig a képeket illetve a videót felrakta a netre.
Tehát csak akkor csináld, ha nagyon bízol abban az illetőben, akinek ezt szeretnéd.
4/5 anonim válasza:
Előttem simán masztizhatnál,de csak ha én is előtted.Csak szólj..:)
5/5 anonim válasza:
Én nemörülnék neki. ebbe mi a kedveskedés? inkább rajtam kedveskedjen valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!