Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy modjam el neki szombaton?
Szerelmes vagyok egy fiúba ő 8-os én 6-os. Szombaton lesz Katalin bál és ott szeretném neki elmondani hogy szerelmes vagyok belé és hogy járnánk-e stb. De van egy kis probléma ha már a szombatra gondolok teljesen reszketek mert nem tudom hogy mit mondjak vagy hogy mondjam el neki. LÉCCI SEGÍTSETEK!
L/12
Hát akkor azt mondom neked h próbálj elsőnek közeledni felé
ha látod h tetszik neki a dolog akkor mondd el neki h eléggé bejössz neki de én nem mindenki előtt tenném persze :D
amúgy egy 8. os nem hiszem h egy 6-ossal komolyan gondolná max menőzne veled ha csini csajszi vagy :D
amúgy teljesen értelmetlennek látom mit akarsz 12 évesen? tudom h ez a menő most de gondolj bele azért egy 8. os épp kezdi a csókolózást stb a mai világban sajnos már többet
gondold át
köszi a választ amúgy de volt már 8-ossal kapcsolatom és akkor ő akart velem összejönni.
De amúgy hasznos a válaszod
értem akkor örülök nem kezded te kicsit túl hamar? :D
sok sikert am próbálkozz csak de lehet h csak szívatna is ha megmondod neki mindenképpen kérdezd meg erről a dologról
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!