Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokat maszturbálok. Naponta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat maszturbálok. Naponta többször is. Minden nap. Mi bajom lehet? És hogyan szokhatnék le róla? Max heti 3-4-re vagy ha lehet míg kevesebbre?

Figyelt kérdés
A kérdés mindent elárul. De elmondom részletesen. Max 3-4 éve masztúrbálok. Mostanra már minden nap. Szerintem ez már egésségtelen. Mit tegyek, hogy leszokjak vagyis nem de leszűkitsem max heti 2-3 ra. Értelmes válaszokat várok!!
2009. nov. 26. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Szia, én kb. három éve maszturbálok, pontosan már nem emlékszem mióta. Hétköznaponként többségében napi egyszer, hétvégenként napi kétszer.

Napi négyet nem tudom hogy bírsz, mondjuk nálam ott van az, hogy nem szeretem, ha semennyi sperma sem jön, szóval egy-fél napot mindig várok többnyire.

Szerintem a napi egy teljesen normális, főleg fiatal korban és ha nincs barátnőd.

Én is próbáltam kevesebb heti kevesebb alkalomra levenni, mint ahány nap egy héten van, de hosszú távon nem megy, csak néha. Nem is akarom, hogy menjen. Nem leszel vak tőle, nem lesz szőrös a tenyered,

2009. nov. 26. 19:34
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
foglald el mással magad:D akkor nem lesz időd ilyesmire.
2009. nov. 26. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Minél többet maszturbálsz, annál kisebb az esélyed a prosztatarákra. Nem fejtem ki, hogy miért, mert sokáig tartana. Ha érdekel -> www.google.com
2009. nov. 26. 19:47
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

a maszturbáció nem káros. Csináld annyiszor ahányszor jólesik.

Vagy szerezz barátnőt és majd csinálja ő neked .)

2009. nov. 26. 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A maszturbálás nem egészségtelen, csak akkor, ha mondjuk munka, tanulás és egyéb kötelességek elé helyezed, ezek helyett is masztizol. Ha nálad ez van, és le akarsz szokni, az a legjobb, ha elfoglalod magad mással, és akkor nem gondolsz rá annyit.

Tipp: vegyél a kezedbe valami helyesírásról szóló könyvet és olvasgasd, akkor mindkét kezed le lesz foglalva, így nem lesz mivel masztiznod, hacsak nem találsz ki egy olyan technikát, amit könyvvel kell csinálni :)

2009. nov. 26. 19:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha ha. Vicces. De köszi a válaszokat.
2009. nov. 26. 20:03
 7/10 anonim válasza:
65%
Mi keze lehet a gyereknek:D bicepsz mekkora? XD amugy én is napi 1 amikor nincs barátnőm... ha van ő megoldja és le se izzaadok :D
2009. nov. 26. 20:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Jól van ha van barátnő akkor más... Am a b.n-se csinálja azonnal míg ha síkerülne is nem azonnal lennének ilyenek bár ha végre síkerülne csajt szerezni akkor én már annak örülök. De leszűkitam ahogy csak bírom. Heti 3-4 vagy kevesebbre.
2009. nov. 26. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

A maszturbáció nem káros. Ez az igazság egyik fele. A másik fele meg az, hogy minden ejakulációval rengeteg vitamint és nyomelemet vesztesz. Konkrétan pl. cinkből, amiből az átlag európai egyébként is keveset eszik, a napi szükséglet 1/3-át. Ezért a napi 3-4 maszturbáció már hiánytüneteket (kevés energia, fáradtság, depresszió, koncentrációképtelenség) okoz.

Leszokni nem lehet róla, és nem is érdemes (mert nem maszturbálni legalább ugyanannyi problémát okoz, mint a túlzásba vitele). Csökkenteni egyszerű: ha egyszer 2 napig megállod, akkor utána nagyot csökken a szükségleted (mondjuk napi 1-re). Innentől könnyebb lesz átállni a heti 2-3 alkalomra. Ha sikerül megállnod 2-3 napig, akkor utána nagymértékben csökkenni fog a szexuális étvágyad.

A legjobb módszer az, ha olyan tevékenységet választasz, ami lehetetlenné teszi. Pl. nap közben dolgozol vagy tanulsz, emberek között vagy, így nem teheted meg. Délutánra és estére színházat, mozit, vagy bármi hasonlót rakj be. Csak késő este érj haza (zuhanj fáradtan az ágyba). Másnap ugyanez. Harmadnapra erősen vissza fognak esni a szexuális igényeid.

2009. nov. 27. 00:56
 10/10 anonim válasza:
59%
Foglald el mással magad,velem is az volt a probléma hogy napi szintem maszturbáltam,és elegem lett belőle 1 időben.Kezdj el más foglaltságot üzni,ne gépezz például.Legyél a szabadba,haverokkal,kezdj el sportolni :D Hidd el sokkal jobb dolog mint Maszturbálni
2012. márc. 6. 20:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!