Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik párcserés szexet csinálna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik párcserés szexet csinálnak nem rossz nekik látni hogy a pasijuk/nőjük mással szexel?

Figyelt kérdés
Ez hogy van nálatok? Remélem van itt ilyen aki csinálja/ta és tud válaszolni. Most ha valaki szerelmes valakibe, és egy párt alkotnak, tegyük fel kitalálják hogy talán jó ötlet lenne a párcserés dolog szexuális életet színesíteni. Ötletnek még jó. De amikor ott van, akkor nem szar látni hogy a nődet valaki más nyomja, vagy a pasid másba van benne? Komolyan én nem értem ezt. Ha nem zavar, akkor ha esetleg megcsalna úgy hogy nem tudsz róla és esetleg később kiderül, az sem zavarna? Hisz akkor is mással volt.
2009. nov. 26. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
aki erre vetemedik annak valszeg nemrossz látni....
2009. nov. 26. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát akinek ez rossz érzés, az nem fogja csinálni. Sztem így a logikus!Amúgy sem nagyon csinálnak ilyet egy normális párkapcsolatban! Ffúúú most belegondoltam.. K***a szar érzés már most is, csak belegondoltam, hogy a párom mással is élvezi a szexet. Nah szóval aki nem bírja az ilyet elviselni, az eleve nem fog ilyen helyre menni a párjával. Akik meg bevállalósak, azokat meg ott, nem fogja érdekelni, hogy éppen kivel van a párja!Vagy nem fogja meghatni...
2009. nov. 26. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ezt a kérdést feltetted, akkor Ti ne próbáljátok ki!
2009. nov. 26. 19:05
 4/5 A kérdező kommentje:
hát én biztos hogy nem mennék bele ilyesmibe. Régebben volt hogy megcsaltak, az is szörnyű volt, de ha ezt még végig is kellene néznem.......pff, hát nem értem azokat akik ezt élvezik.
2009. nov. 26. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:

pont az a lényege, hogy közösen élvezik, nem csalják meg egymást, hanem nyíltan csinálják

az átverést lehet ezzel kiküszöbölni, nem csapod be a párodat, csak egy buli az egész

és mindenki mindenkinek szimpatikus kell, hogy legyen, mindkét pár legyen jóban egymással, nem csak a párod élvezi, hanem te is

elég nyitottnak kell lenni hozzá és nagyon szeretni a másikat és találni egy minden téren megfelelő másik párt, akik ugyancsak nagyon szeretik egymást és megbíznak bennetek és egymásban is

ez nehéz

én az egymás előtti párcserés szeretkezést tudom elképzelni inkább, abban mégtöbb nyitottság van, még kisebb az esély a megcsalásra, féltékenységre

2010. máj. 29. 17:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!