Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges az, ha sexről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, ha sexről álmodok elmegyek alvás közben? Volt már ilyen velem többször is. Ilyenkor masztizik az ember, álmában vagy csak "úgy " történik, az elélvezés...? (25 éves csaj)

Figyelt kérdés
2008. júl. 14. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen velem is volt már, de a csúcsra még nem jutottam el. Sokat gondolkodtam ezen én is. Am. ha az lehetséges, h alva jársz, én ezt is elképzelhetőnek tartom
2008. júl. 14. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Ha volt már ilyen veled többször is, akkor miért kérdezed hogy lehetséges e? :) Lehetséges persze, sőt természetes. Semmi köze az alvajáráshoz meg a masztihoz.
2008. júl. 14. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az utolsó kommentelő nem b.szogatásképpen írta! De velem is gyakran előfordul ilyen. És én biztos hogy nem szoktam elmenni olyankor, csak nagyon fel vagyok izgulva. Ilyenkor önkéntelenül maszturbálni kezdek :$
2008. júl. 14. 19:37
 4/7 A kérdező kommentje:
én még régebben álmodtam ilyet,mikor"egyedül"voltam,és akkor nekem is maradt a maszturbésön...
2008. júl. 14. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Én se azt irtam, hogy köze van az alvajáráshoz! Hanem azt, hogy ha az alvajárás lehetséges álmunkban, akkor maszturbálhatunk is álmunkban! Tessék kicsit gondolkodni...
2008. júl. 14. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én tettem fel ezzel kapcsolatos kérdést egyszer.

Nekem sűrűn van ilyen, viszont én el is élvezek és nagyon jó.

Ilyenkor ez nem csikló orgazmus, hanem hüvelyi. És teljesen más érzés, sokkal jobb!

Tényleg nem ér magához az ember, és elmegy. Nagyon érdekes...

2008. júl. 15. 09:46
 7/7 mezpal válasza:
a csajom is álmában masztizik és élvez is 2-3 naponta van amikor még a végén még puszit is ad az álompasinak,ezzel nem is lenne bajom de velem csak hetente hajlandó,és akkor imádkozni kell vagy 2 napot érte mire hajlandó és már nagyon unom,amikor említem neki az álmait megsértődik nem beszél róla mintha én tehetnék róla pedig bármit megteszek neki,érte.
2011. ápr. 22. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!