Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Prosztata vibrátor használat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosztata vibrátor használat milyen jó? Tapasztalatokra vagyok kiváncsi

Figyelt kérdés
Milyen érzés használni mennyi idő után élvezek el??és tényleg olyan erős erekció van tőle???

2013. dec. 21. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Meleg vagy? Mert szerintem egy heteroszexuális férfi csak nem is gondol ilyesmire... Én pl elszaladnék, ha mondjuk a bnőm egy vibrátorral jönne oda hozzám, és nem magán akarná használni :D
2013. dec. 21. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
aahh köszi kérdező most eszembe juttattad az én nagyon szexi, k**va helyes és eszméletlenül kedves tesitanáromat :33333
2013. dec. 21. 13:24
 3/9 Pér ***** válasza:
59%

1-esnek mondanám:

Soha ne alkoss véleményt valamiről,amit soha nem próbáltál!

Én 25 éve vagyok nős, 3 felnőtt gyerekem van, NEM vagyok meleg, mégis kipróbáltam (kipróbáltuk a feleségemmel) és ettől egyáltalán nem érzek bűntudatot,vagy nem érzem magam melegnek. Igenis jó dolog, nem beszélve arról, hogy a dülmirigynek kifejezetten jót tesz ha időnként kiürítik ilyen módszerrel is. Ezt bizonyos esetekben az urológus is megteszi ha szükségét látja, de nyilván az nem azt az élvezetet nyújtja, mintha egy erre megfelelő partner csinálja.

Kicsit tessék utánaolvasgatni!

2013. dec. 22. 09:10
 4/9 A kérdező kommentje:
pontosan nekem az urólógus csináltta (jó csaj volt a doktornő)és úgy elélveztem kétszer egymás után hogy rendesen megszédülttem!!!
2013. dec. 22. 14:08
 5/9 Pér ***** válasza:
Erről van szó kéremszépen. Mitől is lenne rosszabb, ha egy megfelelő partner csinálja, vagy saját magad?
2013. dec. 22. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:

a KÉRDEZŐT kérdezem:

Milyen érzés használni mennyi idő után élveztél el??

és tényleg olyan erős erekció van tőle???

mármint a vizsgálat hogyan zajlott le térben és időben? :)

2013. dec. 23. 12:22
 7/9 anonim ***** válasza:
No, erre én is kíváncsi vagyok. Maholnap 55 éves leszek, sohasem voltam egy grállovag, s azt hittem, már mindent tudok a szexről. Úgy látszik mégsem.
2013. dec. 23. 17:14
 8/9 anonim válasza:
A kérdező válasza az urológusról fake...
2013. dec. 28. 23:44
 9/9 anonim válasza:
Tényleg nagyon gyorsan elélvezek,ha ráguggolok egy mű akármire és maszturbálok közbe. hihetetlen,de nagyon jó érzés. szereti a prosztata és elvileg egészséges is. Nem tudom aki ezt a prosztata izgatást nem alkalmazza nagyobb eséllyel lesz prosztata rákos?
2024. jan. 10. 21:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!