Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúk borotválják ott aluL?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk borotválják ott aluL?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy egyes pasik úgyvannak vele, h a pasik sose szokták.. nekik nem kell.. mekkora undorító már.. -.-

Fiúk, ez hogy van?:D

2009. nov. 25. 21:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Na ebben a felállásban se láttam még ezt a kérdést -.- , mindig egy fiú teszi fel :D
2009. nov. 25. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A zacsimat szoktam szőrteleníteni, a fanszőrzetemet pedig rövidre szoktam vágni...

Volt már, hogy csupaszra szőrtelenítettem, de a barátnőm megszólt, hogy hogyan néz már így ki!

;)

2009. nov. 25. 21:21
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez alap. Ha szükség lesz rá akk én fogom is.
2009. nov. 25. 21:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Én igen és ismerősök közül is nagyon sokan
2009. nov. 25. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Én, mint lány.... gusztustalan vagyis...most uhh.. képzeld el hogy köpködöd a szőrt...?? jáááj!
2009. nov. 25. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen alap dolog hogy csupaszra borotválom, barátnőm nem várja el de nagyon szőrös fajta vagyok és egyébként tényleg a szőrt köpködné, meg alapból is szerintem egy fiú borotválja a pömpi körül.

Testvérem meg teljesen az ellentétem. Ő egyáltalán nem borotválja és ő felháborítónak tartja a gondolatot is hogy neki ott lekelljen borotválni...

2009. nov. 25. 23:38
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
én borotválom, de csak 2-3 havonta, és a szőrből pulóvert kötök
2009. nov. 26. 00:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Zacsi kopasz,kukac bekeritve. 19f
2009. nov. 26. 02:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Azaz érdekes hogy azok mondják hogy undorító akik csak beképzelik azt hogy most köpködni kell a szőrt. Ha azt harapod akkor biztosan XD. Másrészről visszaszoktam nyírni de a barátnőmnek mindegy. Neki tetszik így is úgy is és én sem várom el hogy napi rendszerességgel borotválja mert nem zavar (másrészről inkább az a baj ha szúr és a barátnőm sem szereti ezt). Az is a testének a része és ha ügyes az ember nem lehet gond orál közben sem. Akit szeretsz azt úgy is elfogadod úgy ha meg nem akkor neked épp csak egy csupasz farok kellett és nem a tulajdonosa.
2009. nov. 26. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze. Teljesen. Ma már ez a fiúknál is természetes.
2009. nov. 26. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!