Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csók? Jó, vagy borzalmas?
Jó volt, bár kicsit paráztam. Egy idő után az ember úgyis kitapasztalja. Nekem még soha sem mondták, hogy rosszul csinálom, sőt épp ellenkezőleg...:)
18//F
Hát én fostam az elején:) de mindenki mondta h nem kell mert jön magától. és jött is:D
De sztem kicsit segített az is h ittunk.
háát én elég béna voltam, nekem is összekoccantak a fogaim a fiuéval(pofont azért szerencsére nem kaptam...:D)
de igazából ettől függetlenül nagyon jó élményként maradt meg:)
Szegény barátod! A csaj egy szemétláda,nem érdemli meg,hogy a barátod ezután foglalkozzon vele.Senki nem születik profinakés igen a fogak összekoccanása előfordul,meg a túl sok nyál is,de ez gyakorlással javítható és mindenki kitapasztalja,hogy neki hogy jó,lesz egy saját technikája.
Az első csókom alatt annyira izgultam,hogy így utólag azt mondom jó volt,de igazából csak az izgalomra emlékszem és hogy nagyon más világ volt,egy teljesen új élmény.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!