Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első alkalommal nem ált fel....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalommal nem ált fel. Miért? (lent részletesen)

Figyelt kérdés
17 éves fiu vok és most először akarom csinálni a Bnőmel de nem áll fel... elkezdtem az előjátékot és azt nagyon élvezte, de nekem valamiér csődöt mondott a Szerszám :S szerintetek mi lehet az oka?? talán h anyámék itthon voltak és ezért görcsöltem vagy csak azért görcsöltem mert az első vagy nem vok egészen egészséges?? vagy mííí? nem értem és kétségbe vagyok esve
2009. nov. 25. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
ASSZEM BUZERÁTOR VAGY.
2009. nov. 25. 20:43
 2/11 anonim ***** válasza:

mindent leírtál. "...anyámék itthon voltak és ezért görcsöltem..." "...azért görcsöltem mert az első..."

még annyit tennék hozzá, hogy gondolom paráztál, hogy jól sikerüljön az első.

2009. nov. 25. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:

JAjj ne idegeld már szegényt!

Figyi sokaknak csak simán az első miatt csődött mond de ha még anyádék is ott vannak nem csoda ha csődöt mondott...az első amúgyis stresszes picit, olyankor kéne amikor a léehető legnagyobb a nyugalom, tehát ketten vagytok az egész házban és nem kell izgulni rajta hogy valaki rátok nyit....

2009. nov. 25. 20:45
 4/11 A kérdező kommentje:
ja kössz a segítséget...
2009. nov. 25. 20:46
 5/11 A kérdező kommentje:
nah ez már mingyárt egy megnyugtatóbb válasz:D köszi:)
2009. nov. 25. 20:47
 6/11 anonim válasza:
Oh, ezen ne parázz, az a rikta, akivel nem esik meg. Szar érzés, de ez van, "C'est la Vie", ahogy mondani szokás. Vegyetek ki valahol egy olcsó szobát, ha megengedhetik anyagilag, üveg bor vagy ilyesmi, a többit szerintem nem kell részleteznem.
2009. nov. 25. 20:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Van egy pár cimbim, akik elsőnek nem is tudnak egy lánnyal.

Vagy dogbnak be valami potencia növelőt, aztán másodjára már megy minden...

2009. nov. 25. 21:02
 8/11 A kérdező kommentje:
mind2 jó ötlet köszi szépen ;) remélem h következőre már menni fog... ha nem, megyek orvoshoz... mert akkor valami gázvan
2009. nov. 25. 21:20
 9/11 anonim ***** válasza:

a barátomnak sem állt fel elsőre, mert annyira izgult, szóval ez tök normális. amúgy szokott állni rendesen nem?

ha igen, akkor semmi probléma nincs, csak görcsölsz.

2009. nov. 25. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:
"nem értem és kétségbe vagyok esve...anyámék itthon voltak és ezért görcsöltem" ezekkel mindent elmondtál. Csak nyugi, türelem, és ne azon járjon az agyad, hogy vajon a köv. alkalomkor is így jársz-e. Mert akkor így fogsz.
2009. nov. 26. 00:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!