Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 25 vagyok szeretnék egy lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 vagyok szeretnék egy lányt kinyalni de nem merem mondani neki, hisz több mint 12 éve barátok vagyunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

félek attól hogy odalenne a barátságunk? és azt nem szeretném! hisz 12 év nem kis idő. csak nyalni szeretném attol nem esik teherbe ugye? általában ha találkozunk akkor azt szokta néha engedni hogy simogasam! a hátát de tovább nem enged mit tegyek???

válaszotokat előre köszönöm

2008. júl. 14. 11:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

azt tudtam hogy maga a lány nem esik teherbe egy nyalástól

és tényleg 25 vagyok csak a drága haverom mondta nekem hogy nem hiszi el hogy nem esik teherbe a lány mikor megmutattam a válaszokat nagyot nézett! én mondtam neki hogy nem őt fogják hülyének nézni hanem a kérdezőt vagyis engem én megmondtam neki regisztráljon ő is és kérdje meg de hát

mintha a falnak mondtam volna amúgy köszönöm a válaszokat sok hasznos volt nekem is meg a haveromnak is

2009. ápr. 26. 21:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!