Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek jön be az erőszak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek jön be az erőszak?

Figyelt kérdés

Én pl gerjedek arra ha egy csajnak fáj a nunija amikor dugom és sír. :)

Perverz állat vagyok?:P

2009. nov. 25. 19:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

én nő vagyok, és én is begerjedek ettöl:)

persze csak a barátom csinálhatja:) attól nem gerjednék be ha az utcán megerőszakolnának...

2009. nov. 25. 19:59
 12/26 anonim ***** válasza:
65%
Hát, ha találok ilyesfajta videókat az interneten, általában megnézem őket, és be is gerjesztenek, de a valóságban nem tudnám elképzelni sosem, hogy ilyen legyek, inkább maradok gyengéd, ahogy észrevettem a nők inkább ezt kedvelik, persze lehetnek kivételek, de barátnőmmel is úgy lennék maximum erőszakos, ha előtte előre megbeszéljük, szóval maximum szerepjáték szerűen, ami tudom, nem az igazi.
2009. nov. 25. 20:18
 13/26 anonim ***** válasza:
46%
Nekem bejön
2009. nov. 25. 20:45
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Úgy megcsavargatnám a faszo.dat h fájjon és sírjál, tudod én meg erre gerjedek:)
2009. nov. 25. 21:14
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
az univerzális válasz: anyádnak.
2009. nov. 25. 21:53
 16/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem perverz vagy, hanem egy mocskos disznó! Ha ismernélek, tuti, hogy tökön rúgnálak, ha megtudnám, hogy ilyet csináltál valamelyik ismerősömmel...

Perverz vagyok?

2009. nov. 25. 22:23
 17/26 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam hogy megerőszakolnék egy ismeretlen nőt, hanem hogy én szeretem azt hallani a barátnőmtől hogy hogy nyafog meg sír hogy fáj a nunija...erre begerjedek még jobban. Az ilyen álszent pics.majmok meg fölösleges ne koptassák a billentyűt. :)
2009. nov. 25. 22:38
 18/26 anonim ***** válasza:
95%

Szóval az az álszent,aki szerint te nem vagy normális.

Akkor beállok a sorba és hasonló szép élményeket kívánok neked,mint,amit te okozol a barátnődnek.Kész csoda,hogy még veled van.Mellettem tuti,hogy eunuch lennél.

2009. nov. 25. 23:47
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
olyat nem játszottatok még, h a csajod sz*pás közben belharap a fas*odba és te jajgatsz meg sírsz, lehet h fölizgatná ez őt.Próbáljátok ki ;-)
2009. nov. 26. 13:35
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem bejön.
2009. nov. 26. 17:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!