Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek jön be az erőszak?
Figyelt kérdés
Én pl gerjedek arra ha egy csajnak fáj a nunija amikor dugom és sír. :)
Perverz állat vagyok?:P
2009. nov. 25. 19:34
11/26 anonim válasza:
én nő vagyok, és én is begerjedek ettöl:)
persze csak a barátom csinálhatja:) attól nem gerjednék be ha az utcán megerőszakolnának...
12/26 anonim válasza:
Hát, ha találok ilyesfajta videókat az interneten, általában megnézem őket, és be is gerjesztenek, de a valóságban nem tudnám elképzelni sosem, hogy ilyen legyek, inkább maradok gyengéd, ahogy észrevettem a nők inkább ezt kedvelik, persze lehetnek kivételek, de barátnőmmel is úgy lennék maximum erőszakos, ha előtte előre megbeszéljük, szóval maximum szerepjáték szerűen, ami tudom, nem az igazi.
14/26 anonim válasza:
Úgy megcsavargatnám a faszo.dat h fájjon és sírjál, tudod én meg erre gerjedek:)
15/26 anonim válasza:
az univerzális válasz: anyádnak.
16/26 anonim válasza:
Nem perverz vagy, hanem egy mocskos disznó! Ha ismernélek, tuti, hogy tökön rúgnálak, ha megtudnám, hogy ilyet csináltál valamelyik ismerősömmel...
Perverz vagyok?
17/26 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam hogy megerőszakolnék egy ismeretlen nőt, hanem hogy én szeretem azt hallani a barátnőmtől hogy hogy nyafog meg sír hogy fáj a nunija...erre begerjedek még jobban. Az ilyen álszent pics.majmok meg fölösleges ne koptassák a billentyűt. :)
2009. nov. 25. 22:38
18/26 anonim válasza:
Szóval az az álszent,aki szerint te nem vagy normális.
Akkor beállok a sorba és hasonló szép élményeket kívánok neked,mint,amit te okozol a barátnődnek.Kész csoda,hogy még veled van.Mellettem tuti,hogy eunuch lennél.
19/26 anonim válasza:
olyat nem játszottatok még, h a csajod sz*pás közben belharap a fas*odba és te jajgatsz meg sírsz, lehet h fölizgatná ez őt.Próbáljátok ki ;-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!