Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért izgató ha a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgató ha a lányok lenyelik a spermát orálszex után?

Figyelt kérdés
2008. júl. 14. 09:35
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Szerintem nem az h izgató hanem nem kiábránditó h köködöd meg törölgeted!
2008. júl. 14. 22:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Valóban inkább arról van szó, hogy egy nagy élvezés után kicsit kiábrándító, ha a csaj azonnal köpköd, nekiáll fogat mosni, gargalizálni, szóval eltüntetni a "nyomokat". Nekem szerencsére a barátnőm diszkréten csinálja, nem rohan azonnal a fürdőbe ahogy elélveztem, hanem egy kéznél lévő zsepibe finoman kiköpi a végterméket.
2008. júl. 15. 05:22
 13/16 anonim válasza:
100%

Szia!

Én csak annyit mondanék, nézve az előttem szólókat is, hogy nem feltétlenül izgató. Egyszerűen praktikus.

Teherbe nem esel tőle és így nem kell mindig, mindenhol zsepi, aztán meg rohanni fürdőszoba--> fogkefe, fogkrém.

Az pedig, hogy ki milyen gusztának talál utánna egy csókot? Hát attól megkérdezném, főleg ha ffi:

-Ha nyelvel kényezteted a bnőd, akkor az Ő nedvei nem kerülnek a szádba???? Utánna ha megcsókolod a párod, Ő nem érzi a sajátját???? Detto ugyan az.

Párommal egyikünk se finnyás, bármikor megcsókoljuk egymást.

Üdv!

2008. aug. 14. 16:22
 14/16 A kérdező kommentje:
hát ez a csók téma...pfff néha sokallok az embereken h (férfiakon) h ha a csaj miután szájjal kényeztette és csókolózni akarar akk fintorog meg ne... tiszta hülyeség szerintem is és sok ismerősöm szerint is(és szerintetek is) bele fér a csók SIMÁN! köszi az eddigi kommenteket... :)
2008. szept. 7. 10:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az előttem szólóval értek egyet! Tény,hogy praktikusabb de az eredeti kérdés miszerint izgató-e számomra egyértelmű nemmel megválaszolandó kérdésnek tűnik.
2008. dec. 13. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
azért jó mert akkor nyalja a végét,elélvezés közben is
2009. febr. 24. 21:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!