Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy is van ez az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez az anális szexszel?

Figyelt kérdés

Még nem próbáltam az anális szexet, de szeretném.

Két dolog van, ami zavar.

1. Ajánlatos ugye az egészet ujjazással kezdeni - ezt itthon meg is próbáltam, hogy azért lássam, hogy nagyjából milyen érzés. De mikor kihúztam az ujjam, akkor..hát...nem volt épp kellemes az illata, pedig előtte direkt megmostam. Nem szeretném, ha a barátom is érezné ezt.

2. Tudom, hogy elvileg úgy van, hogy "nagydolog" után nagyjából két órával már tiszta vagy belülről, de mégis nem fordulhat elő, hogy a barátom pénisze székletes lesz?

Ez mind olyan ciki! Nálatok ezek hogy vannak? Hogy csináljátok?

És léci ne legyetek bunkók, próbáljatok meg tényleg segíteni!

2008. júl. 14. 00:46
 1/3 anonim ***** válasza:
40%

basszus, mar millioszor leirtuk hogy intimfurdes. mellesleg keress rá google-ben erre a szora.

és megvalami. tul sokszor kerdeztek mar. kerlek ott a kereso a menusor alatt... legkozelebb hasznald ^^

2008. júl. 14. 00:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Direkt leírta a kérdező, hogy ne legyél bunkó, hanem segíts. Gratula.

Kedves kérdező!

Én is csaj vagyok, 25 éves. Mi is szoktunk anál szexelni a párommal, én nem használok semmilyen beöntést, szerintem egy nagy hülyeség.

Még soha nem jártam úgy, hogy kaki lett volna akció közben, de szerintem ezt érezni lehet, hogy mikor vagy "tiszta" ott belül. Ha érzem, hogy vécéznem kell, akkor nem engedem meg, de úgy is jó, ha nagyretyó után csináljátok 1-2 órával, mert utána teljesen kitisztulsz.

Beöntés? Jó nagy hülyeség az egész.

Egyébként tökjó dolog az anál szex, nekem ha a párom beteszi oda, kb. egy perc alatt elmegyek. Én nagyon szeretem. És ő is. :)

2008. júl. 14. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Az, hogy elmentél előtte WC-zni, nem garancia arra, hogy nem marad még benn valamennyi széklet. A teljes ürüléshez célszerű sok rostot fogyasztani (zöldség, gyümölcs) és sok folyadékot inni.

2. Szerintem ha a párodnak van gusztusa így szexelni, akkor a "következményeket" is legyen kedve viselni!

3. Ha még mindig ezen paráznál, csinálj beöntést. Tekerd le a zuhany fejét, állítsd kellemesen melegre, nyomd a végbélnyíláshoz és nem túl erős vízsugárral mosd ki a végbeled.

2008. okt. 26. 21:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!