Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy sex kozben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy sex kozben a baratom alig erez? Misszionarius es kutyapozban is. Tulsagosan kitagulhatok? Gyakran nem is tud elmenni sex kozben. Gumival vedekezunk, nem akarok szedni tablettat

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Én gumiban soha semmit nem érzetem, kb 2 percig állt a farkam, aztán lekókadt.

Pedig ezek szerint kénytelen leszel tabit szedni, ha minimálisan is érdekel, mi lesz a szexuális életetekkel.

2009. nov. 24. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:

nemcsak ez a 2 védekezési mód van..

am énis nagyon nehezen megyek el szex közben, de nem azért nem elég szűk a barátnőm.. mesés érzés, csak valahogy nem jutok el a csúcsra.. :) lehet h azért mert előtte gyakran volt szükségen a jobbkezemre, mert nem volt álandó partnerem...

2009. nov. 24. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
gumiban kb negyede a szexuális élvezet
2009. nov. 25. 00:25
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Ja, mondjuk kényelmesebb lenne, de hülyeség, hogy semmit nem érez. Pályázna a jófélére, és hidegen hagyja, mit gondolsz. Tudna másképp is viszonyulni a dologhoz, momentán nem akar. Fickóból vagyok, elhiheted.
2009. nov. 25. 03:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már ezt a hokizást!

Többet csináltam mint a kanadai jégkorong bajnokság össze csapata együtt. Még sincs ilyen gondom.

A gumi az egy szar dolog.

2009. nov. 25. 08:48
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Helló, csináljátok popsiban. A feleségem szülés után már nem volt elég szűk, a popsi viszont imádnivaló. Ha gumival csináljátok, akkor tuti!
2009. nov. 25. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Kegel gyakorlatok, aztán neked is nem gyengén komolyodik az érzés.
2009. nov. 25. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:
varrd össze őt
2009. nov. 25. 20:30
 9/9 anonim válasza:

Gumival is lehet élvezni de legalább dupla idő nálam.

Jobb az a sima "hús a hússal"!

De ha nem akarsz tablettát akkor találjatok olyan pózt ami neki is jó!

Van kismillió póz! Lehet válogatni :)

2010. ápr. 22. 17:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!