Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik a jobb: ha egy fiu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb: ha egy fiu Romantikus az ágyban, vagy ha kicsit "Vadabb"?

Figyelt kérdés
Volt barátnőm elhagyott, és egy kis idő múlva beszélgettünk ismét, és eljutottunk odáig, hogy aztmondta, hogy az új barátja romatikusabb az ágyban(de egy cseppet sem élvezi jobban vele a sexet, csak jobban tetszik neki a romantika, de velem sem volt baja, csak neki ez most jobban bejön), ! Változzak meg, és énis legyek romantikusabb, vagy maradjak amilyen vagyok?
2008. júl. 13. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
maradj amien vagy ne valtozz meg....en pl jobban szeretem a vad fiukat az agyban;)
2008. júl. 13. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Kinek mi jön be.Van akinek a romantikusabb az ágyban van akinek a vadabb kicsit.Ezért nem kell ezen változtatnod.
2008. júl. 13. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden lány másként szereti a szexet, de a legtöbb inkább a romantikusra esküszik.

Na most mit értünk romantikán.

Azért azt én se várom el a páromtól, hogy minden este gyertyát gyújtson nekem, stb.

De az jól esik egy lánynak, ha el van kényeztetve és a pasi nem mindjárt a puncival kezdi, hanem mittudomén elkezdi simogatni a lányt meg egy kicsit masszírozni, puszilgatni és halad egyre lejjebb.

De néha viszont jól esik ha keményebben odavág egy pasi az ágyban és megmutatja, hogy ő mégis csak egy férfi és meg tudja rendesen dugni a nőt, persze finoman, nehogy fájjon.

Remélem értetted és tudtam segíteni!

2008. júl. 13. 21:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, értem, köszi a ,,felvilágosítást"!:)
2008. júl. 13. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
egyébként mikor mi jön be...van amikor arra vágyok h leteperjenek,van hogy arra,hogy órákig kényeztessenek,simogassanak...
2008. júl. 13. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
új barátnőnél (és mondjuk nem egy egyéjszakás kaland) akkor az első pár alkalomnál mindenképp romantikus h megbízhasson benned. aztán meg jöhet a vadság ;)
2008. júl. 14. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
egyetértek.szerintem is először jobb ha inkább romantikusabb vagy.
2008. júl. 14. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:
nem kell megválltoznod mert lehet ezt az ember akkori hangulata is hozza hogy épp milyen. lehet ha elmennél a lánnyal kézenfogva sétálgatni este valami vizpartra, hazamennétek és utána alapbol gyengéd lennél, mert a helyzet alapbol válltoztat az akkori hangulatodon. mint ha csak felmész a csajhoz hogy bizony ti szexelni fogtok, nyilván hogy vadabb vagy.
2008. júl. 14. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!