Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szexuális vágyat milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális vágyat milyen tényezők befolyásolják?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért nem kívánom a páromat, már rámegy a kapcsolatunk erre.

Valamikor kedvem van hozzá, de általában a hátam közepére nem kívánom a szexet. Mindig valami mást csinálnék inkább. Gyerekünk még nincs, de így nem is tervezünk.

Arra is gondoltam (mert sok nő mondja), hogy fogamzásgátlót kellene váltanom. Tri-regolt szedek.

Nem akarom elveszíteni a páromat, nagyon türelmes velem, de már ő sem bírja ezt. Arra gondoltam, pszihológus tudna segíteni, lehet, hogy lelki eredetű a probléma.

2008. júl. 13. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt a két dolgot kellene tenned :)
2008. júl. 13. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem is lelki eredtű probléma.de ha szereted a barátodat akkor miért nem kívánod?lehet ez másmilyen szeretet amit érzel de nem vagyok orvos h megmondjam csak én ezt gondolom:)
2008. júl. 13. 21:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Szeretem, csak nem kívánom.

Ez neki nagyon fáj, de nem tudok úgy rá nézni, mint egy férfira, csak úgy, mint egy emberre. Akárhogy erőltetem, hogy megkívánjam, nem megy. Elhagyni nem akarom, mert a világ legrendesebb pasija, mindig mondja, hogy szeret meg, hogy kíván engem, ágyba hozza a reggelimet, sokszor főz helyettem, sokszor hoz nekem meglepit, stb. És még jóképű is... :)

De akkor sem kívánom.

2008. júl. 13. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Két dolog lehet.

1. nem szereted mint férfit csak mint embert, amit ki is mondtál. lehet hogy ellaposodott a kapcsolat. Egyébként éppen attól hogy nagyon rendes veled, hamar ráunhatsz.

2. nem élvezed a szexet és igy nincs mi motiváljon

2008. júl. 13. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
A FOGAMZASGATLO IS LEHET AZ OKA! DE SZERINTEM TE MAGAD IS LEIRTAD ERRE A VALASZT! SZERETED MINT EGY BARAT DE NEM VAGY SZERELMES! VISZONT TENYLEG LEHET EZ AKAR LELKI EREDETU PROBLEMA IS.EZT MAGADBAN KELL LETISZTAZNOD AZ ORVOS ERRE A PROBLEMADRA SEGITSEGUL LEHET. SOK SIKERT!
2008. júl. 13. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
ha más férfiakat tudsz kívánni, akkor a barátod iránti szereteteddel van baj, sztem.
2008. júl. 14. 08:50
 7/9 A kérdező kommentje:

Más férfit se kívánok, ez a gáz. Pedig nem vagyok egy maradi fajta a szexben, mindent bevállalok és élvezem is.

Csak olyan nehezen veszem rá magam, hogy nekikezdjünk a szexnek, soha nem kezdeményezek, pedig tudom, hogy ez a pasiknak nagyon jól esik.

A párom mindig "mászik" rám és rettentően idegesít, úgy érzem, nem hagy "élni", mindig csak azon jár az esze.

2008. júl. 14. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
En is igy vagyok...:) en is gondoltam arra h lelki lehetne a problemam..en pl fel sem izgulok az uj baratomra..persze h talan meg nem szeretem, mert 1 honapja jarunk, de na..remelem az kialakul..sztem egy ramenos ferfi kell...vagyis nekem egyedul az elso nagy szerelmemmel volt jo mindig a szex, mert az nem varta h masszak ra, nem kellett kezdemenyezzek, es mindig jo volt..felizgatott es hamar bele is mentem a dologba..aztan nem tudom..sok ferfi azert nem annyira ramenos
2008. júl. 20. 12:15
 9/9 anonim válasza:
kifizetetlen csekkek
2008. júl. 25. 11:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!