Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiu vagyok, 17 éves! Borotválo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiu vagyok, 17 éves! Borotválom ott lent, teljesen csupaszra! Egy lány sexisnek tarthatja ezt?

Figyelt kérdés
2008. júl. 13. 20:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Nekem se a csupasz se a dzsungel nem jön be. A kettő közt maradnék :) Olyan kis rövid, helyeske jön be nekem :D
2008. júl. 13. 22:05
 12/23 anonim ***** válasza:
Én irtóztam a szörtől..de összejöttem azzal a pasival akit imádok és ő nem szedi le egyáltalán..de engem nem zavar..felőlem bármit tehetne,én úgy is szertném,ám már szakított velem..azt hitte nem szeretem..nem magyarázkodtam..hagytam,mert nem tudtam mit tegyek,már bánom 16vok,és ezér tnem tudtam..de ha újra összejövök vele én szószerint rajongani fogok azér th nem szedi le:P
2008. júl. 14. 00:33
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Nekem egy picinykét hányingerem lesz egy meztelen csigától, de amint látod nője válogatja. Ne az legyen neked a mérvadó, amit itt leírunk.
2008. júl. 14. 07:46
 14/23 anonim ***** válasza:

az én barátnőm pl. kiröhögne, de mivel ő az én barátnőm, ez téged nem kell, hogy befolyásoljon.

van akinek tetszik, van aki igényli és van aki szerint gusztustalan.

2008. júl. 14. 08:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
én szexisebbnek találom ha csupasz:$
2008. júl. 14. 10:30
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyéntől függ,mindenki másképp szereti...
2008. júl. 14. 10:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát ezaz:D
2008. júl. 14. 20:17
 18/23 anonim válasza:

A barátomnak természetes, de én nem szeretem mert mindig marad szőrszál a torkomon, nagyon rossz érzés....S

Inkább már akkor csupasz vagy egy kis minimális szőr...

2008. júl. 15. 03:58
 19/23 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem ha fél centis odalenn, de szur mint az állta, egész nap azt vakargattam, igy inkább megnövesztettem :(

Sztem az jobban tetszik a lányoknak ha fele akkora mint a kisujadon a köröm :)

2008. okt. 9. 21:44
 20/23 Vajda Gábor válasza:
meg kell kérdezni a csajt aztán kiderül mit lép
2008. dec. 16. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!