Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit? Bővebben lent
Figyelt kérdés
3 hónapja vesztettem el a szüzességemet.Eleinte nagyon fájt,azóta több előjátékkal és gyakorlással a fájdalom elmúlt.De viszont a "semmi" érzés van amikor csináljuk.Mit lehet tenni ezellen?sose fogom érezni ott bent is a jót?Valakinél volt már így?aki oltogatni akar az lécci ne írjon2009. nov. 24. 17:09
1/13 anonim válasza:
sztem totál sz*r a pasid az ágyban. Nem elég az előjáték. Beszéljétek meg. Mond meg neki, hogy semmit sem érzel.
2/13 anonim válasza:
Sok nő nem képes hüvelyi orgazmusra. Valakinek egyből megy valakinek csak sok gyakorlás után és olyan is van aki egész életében nem él át ilyet. Ha képes vagy elmenni ha a csiklódat izgatják akkor nincs gond. Lehet még több előjáték és kevesebb feszengés emiatt segítene és persze gyakorlás. Próbáld meg magadat is feljuttatni a csúcsra így stb.
3/13 anonim válasza:
(az előző hsz-t író) Persze az előttem szólónak is igazat adok. Lehet a barátod nem csinálja jól és még mindig kevés az előjáték.
5/13 anonim válasza:
kényesztetted magadat valaha is? lehet azt sem tudod, mit kéne átélned.
vannak menthetetlenül frigid nők. és vannak akik mindent a sráctól várnak. hahó neked kell élvezned, nem neki!
6/13 A kérdező kommentje:
Klitorálisan el tudok menni.Csak amúgy nem.
2009. nov. 24. 18:41
7/13 anonim válasza:
nincs frigid nő csak rossz ffi.
8/13 kolosszus22 válasza:
Előzőnek, te jó hülye vagy!
Kérdezőnek pedig javaslom a Kegel-gyakorlatokat, intimtornát, hidd el rengeteget segít majd!
Könnyen lehet, hogy gyengék a hüvelyizmaid(ugyanis ezt örökölni is lehet) és ezért nem érzel semmit!
9/13 anonim válasza:
tényleg lehet, hogy a pasival van gond. spec én magát a szexet annyira élvezem, hogy akkor is kielégülök, ha nem élvezek el. persze nem mindenkivel.
10/13 anonim válasza:
lehet h nem izdulsz fel elegge en is ilyen vagyok .... komolyan beszeljetek meg es ne siessd el hisz harom honap alatt nem megy egyrol a kettore
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!