Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért jó valakinek ha fáj?
Nem is inkabb a fajdalom..hanem a felelem.
2009. nov. 24. 15:19
Ezen nem kell elgondolkodni ha pl téged nem izgat. Engem sem izgat így nem is értem de akinek ez izgató annak meg természetes.
2009. nov. 24. 15:20
Azért monjduk misszonáriusban ha a nő van alul és a hátadba mar a körmeivel, annyira jó neki, az neked lehet, hogyha csak ülnél egy padon a téren, fájna és furcsán hathna, de ilyen helyzetben nem a fájdalmon van a hangsúly (hanem a szenvedélyen). Mondjuk az ostoros-seggrecsapóakármis dolgokat már énsem értem... :D
2009. nov. 24. 15:31
Hát igen. Én is a durvább dolgokra gondoltam egyből. Volt már olyan mikor belém karmolt vagy megharapott a barátnőm de érzékien vagy épp a szenvedélytől és nem is éreztem fájdalmat. Szóval kicsit változtatok. A durva dolgokat egyáltalán nem értem mikor maga az erős fájdalom okoz izgalmat (szóval S/M) de a lightos dolgok jól is eshetnek. Szóval olyantól kell kérdezni aki ebben benne van.
2009. nov. 24. 15:40
5/13 A kérdező kommentje:
Az enyhe szenvedélyes harapások és karmolások engem is rettentően felizgatnak! :) az tud nagyon szexi is lenni! én konkrétan az ilyen fojtogatós vérfolyós dolgokat nem értem.
Azok ilyen abberált dolgok és csak olyanok csinálják akiket ért szexuális trauma:S
2009. dec. 1. 17:10
Szerintem valami lelki traumájuk lehet. :) A vérfröcsögős, elektromos sokkolós, ostoros dolgoktól engem is a hideg ráz...
Viszont nekünk is van bilincsünk, és én is karmolok, meg harapok, és igenis szeretem, ha néha kicsit megpaskolják a popsim szex közben. De kb itt ki is merül az erőszak. :)
20/L
2009. dec. 1. 17:44
Utolsóval értek egyet.
Nálunk volt már sállal kéz összekötözés, meg fenékpaskolás és kicsit erősebb, fejfogós szopoatás is, de nem öklendezésig vagy hasonlók. Ennél tovább egyikünk sem akar menni. Ez még jó kis játék.
Élvezettől karmolás, harapás szintén izgató, de azért nem kell túlzásba vinni.
22/f
2009. dec. 1. 18:13
ez nem ugy fáj mint a fejed vagy ha megvertek volna ez inkább olyan fájdalom ami jól esik nem az a nagyon durva csak a kellemesebbik...izgató dehát erre azt mondják hogy ahány ember annyi szokás mindenki márs izgul és mást
élvez..
2009. dec. 1. 21:05
Sajnos engem felizgat az S/M. Tudom hogy ez nem normális fajtája a szexnek,néha durva vagyok a barátommal,és sokszor csak akkor kapok észbe mikor elkapja a kezem,próbálom visszafogni magam. Engem nem szexuális jellegű trauma ért,de a szexuális magatartásomban ütközik ütközik ki. :(
2009. dec. 1. 21:12