Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az elfogadható, ha 3 naponta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elfogadható, ha 3 naponta borotválok ott "lent"?

Figyelt kérdés
ha mindennnap borotválnék felsértené a bőrömet de így meg h csak 3 naponta viszont egy kiscit má látszik ahogy növekszik a szőr...zavarja a pasikat ez?
2008. júl. 13. 15:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akkor borotválod mikor te akarod... Az meg h kinek h tetszik az más. attól fúgg ha lány vagy sztem manapság már nem divat a jungel...
2008. júl. 13. 15:05
 2/12 anonim ***** válasza:

A szerelmedet ennyi biztos nem fogja zavarni ennyi még simán, belefér (legalábbis az enyémet nem zavarja)... ha viszont egy új kapcsi, akkor általában igen.. De hát ilyenkor a nő úgy is a maximumot akarja mutatni és azt is, teszi...

uh nyugi… :)

2008. júl. 13. 15:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor a kapcsolat elején mit csináljak? mindennap borotva és akkor vagdossam szét magam?me gondolom az se tetszene neki..
2008. júl. 13. 15:14
 4/12 anonim ***** válasza:
nem kell minden nap, menj el egy kozmetikushoz és ő legyantázza neked, a hatása akár 4 hétig is tart és az ára sem húzós
2008. júl. 13. 15:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Kapcsolat elején vagy minden nap a puncidat mutogatod neki? Minden nap szeretkeztek??? Nem hiszem... ha meg igen akkor kérdezd meg a pasidat h zavarja-e? ha nem akkor minden oké, ha meg igen akkor én is a kozmetikust javaslom…
2008. júl. 13. 15:22
 6/12 A kérdező kommentje:

de az naon fájhat meg hát annál is ugyanott vok me ott is kell növeszteni a szőrt h a gyanta bele ragadjon

de amúgy mennyibe kerül ha kozmetikus csinálja meg?

2008. júl. 13. 15:23
 7/12 anonim ***** válasza:
változó kb 700-1300 körül... de ez mindenhol változó... az se mindegy hogy csupaszra szeretnéd vagy fazonra...
2008. júl. 13. 15:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha előbb kitudakolnád, hogy neki hogy tetszik. Én is állandóan borotváltam, mire egyszercsak kibukott belőle, hogy neki jobban tetszik, ha egy picike van rajta, mintha pucércsiga :)
2008. júl. 13. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is csak kb. 3 naponta borotválom, a páromnak nincs vele semmi baja. Én nem is tudnám minden nap, mert fájna, hogy még nem nőtt ki rendesen a szőr és úgy csinálom!
2008. júl. 13. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Én a borotvától kipattogtam, ezért szőrtelenitőkrémet használok, ez tovább is tart. Ha zavar megbeszélheted a pároddal h ő hogyan szereti, de szerintem ez mindenki magánügye.
2008. júl. 13. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!