Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok, akiknek szőrös a puncijuk? Kort is írjatok légyszíves!
"én sem a trend miatt szőrtelenítek, hanem mert így jó nekem"
egyes számú kopaszságpárti észérv, kábé tízezren leírták már. De ha nem volna divat, neked sem jutott volna magadtól eszedbe leborotválni, csak miután hallottál róla, hogy van ilyen.
"mikor közelebb kerültünk egymáshoz, semmi sem lett a dologból, mert csak fazonírozva volt, nem csupaszítva."
Az ilyen nem pasi, hanem egy trendköcsög, akit páros lábbal kellett volna kirúgnod.
23:31
"A puncit azért borotváljuk, mert így jobban néz ki."
Ezt ki tanította neked? Vagy magadtól világosodtál meg? A szemöldököt is azért szedjük ki tövig és rajzoljuk újra ceruzával, mert így jobban néz ki, meg a műköröm is jobban néz ki, mint a természetes, meg a tetoválás is jobban néz ki, mint a nem tetoválás, ugye, majmocska?
Még te "majmocskázol" le mást, maradi gyökér? Nem mi vagyunk olyan szőrösek, mint egy majom... :D
Gusztustalan szőrös seggeddel nem itt kellene vergődni. Ez manapság általános higiéniás eljárás, mint a hónalj borotválása. A szőr szart sem véd, csak beleragad minden kórokozó, a szőrről meg simán bejuthat a a punciba is. Biztos valami vén szatyor lehetsz, aki okosnak képzeli magát. :D Sajnálom a pasidat (ha van egyáltalán, dzsumbujjal a lábad közt) :DDD
Tájékozódjál, mielőtt írod a hülyeséget, a szőr igen is mechanikai védelmet biztosít, ráadásul a borotválás apró hámsérüléseket okoz amin keresztül sok veszélyes anyag juthat be közvetlenül a szervezetbe.
Olyan szánalmas, amikor már a divat határozza meg a tudományos álláspontunkat is.
Egyes kutatók egészen addig elmennek, hogy úgy vélik, a mellrák esélyét is növeli a borotvált, dezodorozott hónalj. Persze ez azért már szerintem is túlzás, de hogy az egészségre ártalmasabb az egészen biztos.
Én annyit nevettem azokon, amiket írtatok. Való igaz, hogy divat lett, ezért néhányan rájöttek, hogy nekik úgy jobban tetszik. Például nekem is jobban tetszik szőrtelenül, és amikor van lelkierőm elviselni a gyantázás fájdalmát, akkor le is szedem. Ez általában 50-50%.
De az is igaz, hogy tényleg sok seb marad tőle, amin sokkal könnyebben bejutnának a testembe a baktériumok, mintha lenne szőröm. Persze vigyázok, hogy ne jusson be semmi. Azzal a válaszolóval, aki azt írja, hogy higiénikusabb a szőr, teljesen egyetértek. És azzal is, hogy nagyon durva, hogy mennyire megpróbálunk máshogy kinézni. Azt is írta valaki, hogy "mi ilyenek vagyunk" - igen, ezt el kellene fogadnunk. Igaz, attól még ugyanúgy leszedem a szőrömet időnként. A hónaljszőrtől meg tényleg büdös marad az ember hónalja, hiába mosom meg naponta. De ha valaki nem akar rákos lenni, ne használjon olyan deot, ami izzadásgátló, mert az tényleg okozhat ilyent.
Én is láttam már a strandon olyan nőt, akinek látszott a bikinijén a szőre domborulata, és azt gondoltam: nahát, de vagány, fel meri vállalni, hogy így szereti. Igaz, nekem nem tetszik, de ha ő így szereti, legyen ilyen.
De attól aztán már tényleg hányingert kapok, amikor olyan magukat éheztető vagy szimplán csak nem sportoló lányokat látok az utcán, akiknek olyan vékony a vádlijuk, mint az én felkarom, pedig nem kondizom. Persze valaki nem tehet róla. Meg a hajamat sem festem, csak nagyon nagyon ritkán. Műkörmöm sincs, soha nem is volt, a jövőben se szeretnék, undorodom tőle. De van olyan lány, akinek jól áll, az ő dolga, ha mű akar lenni. És volt olyan 5 évvel ezelőtt, amikor szinte minden lány szedte a szemöldökét. Alig láttam olyant, aki nem. Én akkor sem szedtem egyáltalán, és soha nem is szedném ki, akkor sem, ha mindenki más kiszedné, hiszen nekem úgy tetszik.
De szerintem észre kell vennünk, hogy ez nem csak divat kérdése, hanem ízlésé. Hál' Istennek már sokan vannak, akik nem divatot követnek, hanem felvállalják magukat. De el kell fogadnunk, hogy másoknak más ízlése van. Ha egy ember tisztálkodik rendesen és nem büdös, akkor szerintem baromira nem az számít, hogy milyen vékony a vádlija valakiek, vagy milyen pufi a teste, vagy hogy mije szőrtelen, hanem maga az ember, aki ennél sokkal több.
Én ezen az oldalon mindenkit felpontoztam, mert rendesen a kérdésre válaszolt. De nyugodtan pontozzatok le, már megszoktam, hogy a véleményeket mindig lepontozzák, csak azért, mert nem értenek vele egyet és nem bírják elviselni, hogy sokfélék vagyunk mi, emberek.
Én is láttam már a strandon olyan nőt, akinek látszott a bikinijén a szőre domborulata, és azt gondoltam: nahát, de vagány, fel meri vállalni, hogy így szereti. Igaz, nekem nem tetszik, de ha ő így szereti, legyen ilyen.
Valóóószinü... mint egy nyálas amerikai tinifilmben olyan volt ez a duma:-))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!