Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 28 vagyok, szűz,11cm-es a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 vagyok, szűz,11cm-es a hímvesszőm aktív állapotban! Szerintetek ez gááz, vagy a lányok megelégszenek 11cm-el is? Egyébként értem a nőkhöz mindeig csókolozok bulikba, de valahogy az ágyig sosem jutok el! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez eleg, ha jol tudod hasznalni. Amugy a tul hosszu sem valami jo.
2009. nov. 24. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég tényleg és szerintem a farkad méretei miatt parázol azért nem jutsz el az ágyig senkivel!
2009. nov. 24. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne izgulj a méret miatt. Ha egy csajjal eljutsz az ágyig onnantól kezdve nem fogja érdekelni és bebizonyíthatod neki hogy jól is használod akkor aztán egy rossz szava sem lesz.
2009. nov. 24. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég....a technikán van a lényeg.Talán nem bulin kellene ismerkedni,és csak szexet akarni,hanem egy normális érzelmi kapcsolatot kiépéteni egy normális lánnyal,aki megért és elfogad,és szeretitek egymást,máris nem fogsz emiatt aggódni,görcsölni
2009. nov. 24. 13:45

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!