Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitöl van az, hogy kb.2 hete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl van az, hogy kb.2 hete hányingerem van szex közben?

Figyelt kérdés
nagyon szeretem, kívánom a párom de mialatt szeretkezünk 2 hete mindennap hányingerem van. El tudok menni és jó is csak zavar ez a dolog. Szerintetek mitöl van és mit tudok tenni ellene? Már próbáltam azt is hogy nem eszek elötte de nem használ.
2009. nov. 24. 06:48
 1/3 thedani ***** válasza:

Próbáljatok ne részegen szeretkezni, akkor talán elmúlik majd :) De amúgy nem tudom mi lehet a gond, vele beszéltél már erről? Lehet hogy belül valami olyan helyen nyom meg ami ezt váltja ki. Ha nem múlik el, és más nem ír értelmesebbet, akkor menj el orvoshoz. De lehet pszichés oka van, tudatalatti. Akkor viszont más segítség kell.

21\F V.Dániel

2009. nov. 24. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Az nem lehet, hogy mostanában mindig úgy jön ki a lépés, hogy evés után vagytok együtt? Mert nekem egyszer volt olyan, hogy vacsoráztunk aztán egymásnak estünk, én voltam felül és úgy felkavarodott a gyomrom... De sajnos okosabbat én se tudok mondani neked

21/L

2009. nov. 24. 10:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat, aranyosak vagytok:) sajnos alkoholt nem ihatok a betegségem miatt:( igen beszéltem már vele erröl de ö azt mondja hogy biztos most sikerült a gyerek. Hiába mondom neki hogy a tünetek késöbb szoktak jelentkezni...

10:00ás. Igen, sokszor volt úgy hogy evés után voltunk együtt és ahogy leírtad én is akkor mikor felül vagyok (azt szeretem). De próbáltuk evés nélkül is és akkor is ez van:(

2009. nov. 24. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!