Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért megyek el ilyen nehezen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megyek el ilyen nehezen?

Figyelt kérdés
Ha masztizok akkor vagy fél óráig kell csinálnom,hogy elmenjek,ha nem több.Ha a párommal pettinkelünk és ő csinálja nekem iszonyúan élvezem,de még pettinggel sosem tudtam elélvezni.Főleg nem nyalástól...ha ujjaz közben úgy talál eltudnék,de sima nyalástól nem...(és nem...nem ő csinálja rosszul:D)eddig még senkivel se sikerült.Nem lehet mindenki ennyire béna.Aztán...a szexnél is kb 1 óra mire eltudok menni,de még akkor is ha elötte hónapokig nem szexeltem.egyszerűen nem értem.Vannak még mások is így vele?Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
2009. nov. 24. 02:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az h sokáig masztizok az nem egyenlő azzal,hogy sokszor is csinálom.Egyébként köszönöm a válaszokat!!

A páromat nagyon szeretem és teljesen megbízok benne...szerelmesek vagyunk egymásba,szerintem nem lelki probléma.Én is arra jöttem rá,hogyha én vagyok felül csak úgy tudok elmenni,de akkor is iszonyúan meg kell érte szenvednem..és csak abban a pozícióban dörzsöl ki...de akkor van h véresre,mert mondjuk ha eltelik 1 nap,miután leborotváljuk,és nő 1 mm-t akkor az engem már olyan szinten felsért,hogy volt,h tocsogtunk a vérbe és nem menstruáltam...tudom h szétszúrtuk egymást és attól.

Szerintem a párom ügyesen csinálja a dolgokat,eddig rajta kívül még 3 fiúval voltam...akik a barátaim voltak,volt 1éves kapcsolatom,volt akivel 2éves volt és volt 1 1hónapos,de mindegyik mondta h iszonyú nehéz engem elvinni.a 2éves kapcsolatomban is kb 20%ban mentem el a szeretkezések alatt.

2009. nov. 26. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
drótból van a szőrötök vagy mi?:D Párommal egyszer nem dörzsöltük ki egymást a szőrünktől, pedig mi is borotváljuk...
2009. nov. 26. 20:01
 13/13 A kérdező kommentje:
hát..nincs drótból de nemtom...puhány vok:D:D
2009. nov. 27. 02:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!