Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megyek el ilyen nehezen?
Az h sokáig masztizok az nem egyenlő azzal,hogy sokszor is csinálom.Egyébként köszönöm a válaszokat!!
A páromat nagyon szeretem és teljesen megbízok benne...szerelmesek vagyunk egymásba,szerintem nem lelki probléma.Én is arra jöttem rá,hogyha én vagyok felül csak úgy tudok elmenni,de akkor is iszonyúan meg kell érte szenvednem..és csak abban a pozícióban dörzsöl ki...de akkor van h véresre,mert mondjuk ha eltelik 1 nap,miután leborotváljuk,és nő 1 mm-t akkor az engem már olyan szinten felsért,hogy volt,h tocsogtunk a vérbe és nem menstruáltam...tudom h szétszúrtuk egymást és attól.
Szerintem a párom ügyesen csinálja a dolgokat,eddig rajta kívül még 3 fiúval voltam...akik a barátaim voltak,volt 1éves kapcsolatom,volt akivel 2éves volt és volt 1 1hónapos,de mindegyik mondta h iszonyú nehéz engem elvinni.a 2éves kapcsolatomban is kb 20%ban mentem el a szeretkezések alatt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!