Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek a párom aki férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a párom aki férfi nagyon hamar elmegy bennem?

Figyelt kérdés
Mindig mire élvezném a dolgot vége.Mondtam neki többször is amikor márt látam rajta hogy mindjárt elélvez hogy még ne menjen el!Az az igaszság sosem elégitett ugy ki márt 5 éve együtt vagyunk.Kb. ugy 5-10 percig birja csak benem!Többször beszéltem márt róla neki azt monta telhetetlen vagyok meg kurva.
2008. júl. 13. 09:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez pasi-, és tapasztalat függő! Az exem is kb. ennyire volt képes, de voltak 2 perces menetek is. A mostani párom viszont 40-60percnél előbb nem is ment még el!

A pasid viszont jó nagy bunkó, ha még téged támad az ő hibája miatt... 5 év alatt nehogy már ne tudja visszatartani az orgazmusát... önző és kész! Lehet más után kellene nézned.

2008. júl. 13. 14:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát én olyan 25-30 percig bírom.
2008. júl. 13. 14:45
 13/18 anonim ***** válasza:
csatlakoznék pár előttem szólóhoz h hagyd ott a fenébe, ha tényleg érdekelné h neked milyen akkor tenne ellene sok módszer van rá. és h még te vagy a kurva???? eszméletlen... gondolkodj csak ezen
2008. júl. 13. 15:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Azt a fut rekordgyorsasággal otthagynám! Méghot te vagy a kurva? Ő meg egy önző seggfej! Vagy ismeri a viccet: Még nem mentél el? Pedig ugyanannyi időd volt rá...

Egyébként hosszu előjáték, különböző pózok... A legjobb ha lovagolsz, és közben simogatod a csiklódat! Hidd el a pasiknak álltalában ez nagyon bejön, megőrülnek érte. 1A21-3582-3245-5172-7376-7754agy közben forduljatok meg 69-es pózba.

Remélem segitettem, jó gyakorlást!

2008. júl. 13. 16:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: én pasi vagyok, sokszor 30-40 pecig birom, miközben a nejem 3-4-szer eljut a csucsra.
2008. júl. 13. 16:15
 16/18 anonim ***** válasza:
És te még ezek után vele vagy?? XD
2008. júl. 13. 18:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát...ha 5-10 perc alatt nemtudsz elélvezni, akkor lehet, hogy nálad is van egy kis gond! Én van amikor 3 percig birom, van amikor 30 percig! Ülj le, és beszéld meg vele!
2008. júl. 13. 18:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálunk 10-15 percig tart egy átlagos szex, mármint az a periódus, mikor benne vagyok, szóval nem kell parázni. Látom a többi választ, náluk is. Tényleg késleltetheti a dolgot, ha előtte orálisan kielégíted. Kell egy pici idő, míg felébred Stanley, de így sima ügy a 25-30 perces szex is.
2008. júl. 13. 20:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!