Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy többórás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy többórás szex együttlét alatt nem ment el a fiú?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk szűzek, csak nagyon régóta vágytunk egymásra, és hiába szexeltünk több órán át,nem mentünk el, én sem ő sem. De őt nem értem hogy hogy nem tudott elmenni hiszen fiú, neki könnyebb. Vagy csak nagyon izgult? Van ilyen? Vagy nem volt jó neki?
2008. júl. 13. 01:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lett volna jó neki, akkor nem csinálta volna.

Szerintem csak annyi volt, hogy nem voltatok a megfelelő hangulatban.

Amúgy mennyi idősek vagytok?

2008. júl. 13. 01:39
 2/9 A kérdező kommentje:
24-30
2008. júl. 13. 01:48
 3/9 A kérdező kommentje:
szerintem a hangulat megvolt hozzá, csak túl lett izgulva.
2008. júl. 13. 01:49
 4/9 anonim ***** válasza:
26%

Ha merevedése meg volt akkor biztos jo lehetett

Vagy azis lehet kiverte elötte pĺrszor hogy ne menjen el tul hamar

Esetleg nem ittatok valamit

Vagy kĺbitoszer

Nem ritka eset ez azčrt nĺlam is volt mĺr ijen pĺrszor

Hogy orĺkig ĺllt a farkam

De a csaj az közbe tudott člvezni jo pĺrszor

A včgčn mĺr arra is elčlvezett ha azt mondtam hogy mĺr 2 orĺja ĺll a faszom lehet le se lankad mĺr sose čs egy baszogčp maradok de

Ez a hejzet tetszet neki

Ja čs igen ez a hejzet inkĺbb 30 čv fölött jön jobban elö

2008. júl. 13. 06:26
 5/9 Satanné ***** válasza:
100%
Kielégitetted elötte? Vagy maszturbált aznap??? Sokat számit ez, mert másodszorra már nem megy el olyan gyorsan a férfi... A póztól is függ.... Sztem amúgy nincs semmi probléma, megesik ez bárkivel...
2008. júl. 13. 10:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem elégitettem ki előtte, akkor tudnám hogy az a gond. Hát nem tudom hogy maszturbált e előtte. Nem voltam ott. Se nem ittunk, se nem drogoztunk.

Persze nincs gond, csak furcsálltam, remélem nem én vagyok a hibás, csak azért.

DE lehet hogy tényleg csak túl lett izgulva a dolog.

2008. júl. 13. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
óó hát ne aggódj semmit, velem is ez szokott lenni. van h élvezzük a szexet több órán keresztül is de egyszer sem megyünk el. szerintem ez nem baj és örülj neki, még mindig jobb mintha öt perc alatt menne el és te nem is élveznéd. az a jó amíg tart, nem feltétlenül maga az orgazmus :)
2008. júl. 13. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Irigylem néha azokat az embereket, akik több órán keresztül képesek fúrni a nőjüket :) Lehet, hogy előtte többször is maszturbált, és te meg nem voltál olyan hangulatban. Előfordulhat ilyen...
2008. júl. 13. 20:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugodtam akkor :)
2008. júl. 13. 21:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!