Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek attól lehet terhes a párom, hogy előválatdékos kézzel felnyúltam neki? (még szűz) a másik dolog meg az volt, hogy kielégítetta kezével utána én azt szebkendővel letöröltem, és ezt követően felnyultam neki ismét?
Figyelt kérdés
(a kezemet is megtöröltem amivel a zsepit fogtam, de nem mostam meg)előlre is THX2009. nov. 23. 20:36
1/14 anonim válasza:
Minden lehet, így ez is.De erre nagyon kicsi az esély.
2/14 anonim válasza:
hát te is jókor kérdezed. Én mindig megmosom a kezem, mielőtt barátnőmhöz nyúlok. A zsebkendő lehet hogy kevés. Én inkább biztosra megyek, hogy utána ne kelljen félni semmitől.
Igen, lehet terhes a párod.
3/14 A kérdező kommentje:
és a sperma levegőn kb 20-22 fokon meddig élet képes?
2009. nov. 23. 21:04
5/14 A kérdező kommentje:
lehet megmostam nem emlékszem rá de az tuti hogy megtöröltem azokat az ujjaimat amikkel felnyúltam neki... és nem tapasztaltam h lett volna rajta...de mondom az is lehet hogy megmostam ere nem emlékszem az 100 h megtöröltem..
2009. nov. 23. 21:27
6/14 anonim válasza:
nagyon kicsi esély van rá én nem is paráznék ilyeneken! Azért egy terhességhez több is kell!!!
7/14 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a választ.
2009. nov. 23. 23:15
8/14 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esély, de legközelebb figyelj.
Szerintem ne rohangálj ki állandóan kezet mosni, hanem tervezd meg egy kicsit a helyzeteket. Ne nyúlkálj ide-oda, hanem maradj meg őnála (vagy csak magadnál).
Amíg nem védekeztek, addig inkább mindketten csak a másikkal foglalkozzatok.
9/14 A kérdező kommentje:
rendben!köszi a választ! csak mert úgy hallottam,hogy a spermium az 30-35 fok fölött élet képes,ha szoba hőmérségletre kerül akkor termékenytelenné válik.valamit a környezet is fontos nekipl az ujjakon nem tud megmaradni mert teljesen más a környezet mint a here golyón belül....NEM TUDOM EZEK MENNYIRE IGAZAK...
2009. nov. 24. 02:05
10/14 anonim válasza:
Igazak, de ilyenkor sem pusztul el azonnal. Percekig (n*10 perc) is életben maradhat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!