Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi ki van éhezve a szexre akkor utána általában milyen szexre vágyik? Romantikus, lassú v. vad és szenvedélyes?
Talĺn kičhezteted a fčrjed 2 honapig hogy vad szenvedčjes legyen
Nem jo modszer mert keres magĺnak mĺst čs utĺna neked majd gyengčn muzsikĺl
Hidd el ez van
Sok itt neten a kičhezett nö
Ez engem is érdekelne!
De szerintem ilyenkor tökéletes lesz a szeretkezés... lehet, hogy először egy vad rövid menet, de utána... :) Szóval szerintem hosszú éjszaka várható :F :)
Ha nem a fčrjed akkor plĺne hogy keres mĺst de gondolhatja azt is 2 honap utĺn de mĺr 1 honap utĺn is hogy nem ö kell neked čs mĺssal dugsz
Ezčrt mĺsikat fog majd vagy mĺr fogott
Ugyhogy mielött mčg nem kčsö döntsd hanyatt čs eröszakold meg nčha a lĺnyoknak is lehet meg kell is kezdemčnyezni
Ma van 3 hónapja, hogy nem szeretkeztem, mert a barátnőm messze él [és egyidős a kérdezővel :D] és mindketten kollégisták vagyunk.
Az első menet nagyon vad és szenvedélyes lesz, de ezt kis idő múlva néhány lassú és romantikus szexxel teli óra lesz.
Egy biztos: A nő nem ússza meg 3 órán belül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!