Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pózt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Elég szűk vagyok, ritkán tudunk együtt lenni a párommal /nem találkozunk sűrűn/, sima misszionárus póz az kb. ami megy, de vmi mégsem jó,mert nyomja a húgyhólyagomat. Tuti hogy nem a G-pont,hanem húgyhólyag. Melyik lenne az a póz, amiben talán nem nyomná? Esetleg ha én lennék felül???2009. nov. 23. 19:49
1/6 anonim válasza:
ha te vagy felül akkor tudod irányítani a dolgokat és h h nem fáj és h hogyan jó...illetve lehetséges több időt kéne szánni ez előjátékra...egykis simogatás biztos jót tenne a dolgoknak...
2/6 anonim válasza:
Jaja több előjáték, hogy ne légy olyan szűk :)
Nekem akkor szokta nyomni a húgyhólyagom, ha már előtte el kellett volna mennem pisilni...:)
Nekem hátulról sem piszkálja akkor, hogy ha még előre hajolok hozzá.
3/6 anonim válasza:
Esetlek feküdj oldalt,vezesd a párod a hátad mögé,és tedd be ovatosan.Ebben a pozocioban nem tud olya mélyre hatolni a pénisz ráadásul kényelmes.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! Pedig az előjáték sok volt (még el is mentem)... de hát ilyen fajta vagyok :)
2009. nov. 24. 06:35
5/6 anonim válasza:
szia:) nincs baj :) ne hidd azt hogy meg áll a sexuális életed!!! csak az a probléma hogy nem ismered a nemiszerved!!Tessék jobban felfedezni önmagad és akkor tudni fogod mi az előnyösebb neked ! semmi féle képpen nem ajánlom azt hogy alul legyél mert az a póz feszítí meg a legjoban az izmokat ezzel bele értve a csípődet is ami nagy -ban feszíthet mindenhol!! és ha más pózokkal próbálkozol az nem lehet enyire feszes és te sem leszel szűk! tessék elmenni pisilni sex előtt :D Üdv:Lady B. szép napot és sok sikert :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi! mindig el megyek előtte pisilni. Ez csak azért van mert gyomja a húgyhólyagomat, utána már nem kell pisilni :)
2009. nov. 26. 18:16
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!