Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shakespeare meleg volt?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 18:28
2/12 anonim válasza:
Olvastam, hogy több művében utalásokat tett rá. Szerintem meleg nem, mert volt 3 gyereke, talán biszex. Bár lehet, hogy később "melegedett" be, mikor Londonba költözött.
3/12 Andrewka válasza:
Ennyi év távlatából ez számít?
Vagy meghívtak a Rómeó és Juliánra? Mert az nem Shakespeare mű:)
4/12 anonim válasza:
igen, számít, azért mert a kérdező gondolom érdeklődik a Shakespeare művek iránt, esetleg most tanulják a középiskolában. azért kérdezte, hátha valaki esetleg konkrétan olvasta valahol.
5/12 anonim válasza:
Nem volt meleg, csak azért irt olyan verseket amikben férfiaknak vall szerelmet, mert másoktol kapott "megbízást" olyanoktól akik nem a költészetben jeleskedtek.(suliban tanultuk.)
6/12 anonim válasza:
Kőratyi, de nem tök mindegy. A világirodalom egyik legnagyszerűbb alkotója volt...
9/12 anonim válasza:
Én egyszer véletlenül Rómeó és Húliót mondtam:P
De valahol lehet hogy biszexuális volt...
De mint már mondták,ez ne számítson:)
10/12 anonim válasza:
kérdezd meg tőle...
jobbat nem tudok mondani
am. ha tényleg van rómeó és béla műve akkor előfordulhat :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!