Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az előváladék teherbe ejthet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előváladék teherbe ejthet? :S:S

Figyelt kérdés
légyszi segitsetek:S:Sfontos lenne:S
2009. nov. 23. 17:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen
2009. nov. 23. 17:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem. Csak az abban lévő spermák.
2009. nov. 23. 17:45
 3/13 A kérdező kommentje:
köszi:S:S és az előváladékot érzi a pasi??? (kicsit hülyén fogalmaztam:S)
2009. nov. 23. 17:49
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Kicsit ugorjuk át a sztorit. Gondolom óvszer nélkül feküdtél le a barátoddal, és megszakítással "védekeztetek". Gyógyszertár - 72 órás tabletta, MOST! LEHETSZ terhes!
2009. nov. 23. 17:51
 5/13 anonim ***** válasza:
igen,és nem,nem érzi
2009. nov. 23. 17:53
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

de miért utólag kell gondolkozni? Ezt sosem fogom megérteni. Ha előtte belemész hogy nem védekeztek, utána miért sírsz?

Felelőtlen vagy, de nagyon.

2009. nov. 23. 17:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az "első" előváladékba nincs sperma :)

miután elélvezett a pasi és újra kezditek akk. az előváladék kihozza a hugycsőben maradt spermát...

2009. nov. 23. 18:07
 8/13 A kérdező kommentje:

tudjuk hogy hibáztunk.igen..!!

az 100% h nem élvezett el bennem...és akkor is lehet előváladék?:S vagyis mindig van?mert már csináltuk igy de akk nem lett semmi baj...

/utolsó válaszadótól kérdezem:S/

2009. nov. 23. 18:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Na ezt köszi az utolsó válaszolónak mert én se értettem soha hogy miért szajkózza mindenki ezt az előváladékot. De így már értem. És köszi ez nekem hasznos volt.
2009. nov. 23. 18:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Előváladék mindig van de elsőbe nincs sperma, mert csak elélvezés után a hugycsőben maradt spermát hozza ki, vagyis ha először szexeltek petingeltek stb. elélvez a srác és utána szexeltek akk. az előváladék a hugycsőbe maradt spermát kihozza, és így van esélye h terhes leszel.

(utolsó voltam)

2009. nov. 23. 18:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!