Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék eljutni legkönnyeb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék eljutni legkönnyebben az orgazmusig?

Figyelt kérdés
14 éves szűz lány vagyok és minden nap masztizok. Ujjamat nem dugom fel, nehogy átszakadjon a szűzhártya, csak dörzsölök. A maszti végén élvezek egy jót, de nagyon vágyom egy őrületes élvezetes orgazmusra. Hogy miért akarom mindezt 14 évesen??? Azért mert sokat olvastam az orgazmusról hogy milyen jó és szeretném, ha lenne. Szeretnék ejakulálni, és az élvezettől a "menyországba repülni".
2008. júl. 12. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért ez nem csak úgy megy ám.

A legtöbb nő, ha el is éri a G-pontos orgazmust, nem ejakulál. Szerintem ezt egyéne válogatja. Egyelőre maradj a csikló-orgazmusnál. Szerintem.

2008. júl. 12. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Hát keress egy nagyfarkú hímet aki amit az ágyban csinál az már művészet. Bár a saját korosztályodban ilyet nem fogsz találni. Ha ilyet találsz akkor meg valószínűleg jóval idősebb, ha kiderülne pedig megbüntetnék kiskorú megrontásáért, és lehet apád is kiverné a fogait, ha tudná.

Úgyhogy még várnod kell az orgazmusok orgazmusával. Persze vehetsz mindenféle kütyüket, vibrátort, de azért egy szeretőt nem helyettesítenek.

2008. júl. 12. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
1-2 ujjadtól nem szakad át. No para.
2008. júl. 12. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgy tudod a mostanit felerősíteni, hogy teljesen átadod magad az érzésnek ami az orgazmusig juttat és elhúzod 1-2óra hosszat, így kielégítőbb lesz a csikló orgazmus is.
2008. júl. 12. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy az nem megy olyan könnyen még később sem. Ne siettesd, türelem, mindennek eljön a maga ideje. Ha erőlteted sosem fog összejönni. Ejakulálni egyébként is csak a nők 10% szokott.Aztán van csikló orgazmus, amit húzhatsz és akkor jobb lesz. És van a G-pontos, amit szintén csak kevés nő ér el az életében, ugyanis nem mindenkinek van elérhető helyen. 14 évesen még bőven ráérsz ezeket kitapasztalni, ehhez idő kell és gyakorlat. Ha elmész amikor ujjazod magad, az orgazmus egyébként. Egyenlőre elégedj meg ennyivel. Majd ha már a szexben is otthon leszel, akkor majd ráérzel ugyis a dolgokra.
2008. júl. 13. 01:14
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem kérdezd meg egy fiatal taxistol hogy mennyiért vjuttatna el oda ugyanis elment a buszod és el akarsz jutni az orgazmusig vonat oda meg nem jár

de egyedül nem megy ill nehezebben mint párosban

amugy lehet az is hogy nem lesz orgazmusod majd csak 20 évecs korod után

2008. júl. 13. 16:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!