Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek mostanában nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek mostanában nincs orgazmusom!?

Figyelt kérdés
Ha együtt vagyok a mostani párommal sose nyal ki,azt mondja ö nem szereti egyszer probálta de nem tetszet neki!Szóval én meg csak ugy tudok elélvezni ha kinyalnak!Nagyon szeretem a páromat de nem birom sokáig hiába beszélek neki semmi.Mit tegyek dobjam ki?
2008. júl. 12. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
akkor sem mennél el,ha mi közben együtt vagytok izgatod vagy izgatja a csiklódat? Hisz a nyalás ebben plusz... Így már próbáltátok?
2008. júl. 12. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát akkor pedig az ujjával kellene eljuttatnia a csúcsra.Ha ezt sem akarja vagy nem képes rá, akkor szakíts, mert vagy nem szeret eléggé vagy itt nem passzoltok össze és ugyebár a szex egy nagyon fontos dolog(!) a párkapcsolatban és hazudik aki azt mondja hogy nem ez a legfontosabb.Ha az "alapok" zavarosak, a széthullás később elkerülhetetlen.
2008. júl. 12. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez eléggé ciki helyzet... De szerintem leginkább attól függ, fordítva hogy áll a dolog! Ha Te mindent megteszel neki, a minimum, hogy viszonozza, főleg, ha tudja, neked csak úgy jó. Szerintem ha az ember szereti a párját, és tudja, hogyan okozzon neki örömöt, igenis megteszi! Sok mindent nem szeretünk az életben,.. mégis csináljuk. De ha már annak okozhatunk örömet, akit igazán szeretünk (?) , nem megtesszük gondolkodás nélkül?

Beszéld meg vele, ha nem fogja fel, miről van szó, valószínűleg nem is érdekli a dolog, ami egyenlő azzal, nem fontos neki, hogy boldog légy.

Szerintem a szex is hozzátartozik egy kapcsolathoz és ezáltal az életedhez is. Az orgazmus pedig egy nő számára.... hmm, kell folytatnom?

2008. júl. 13. 00:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!