Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz elmondani egy lánynak ha még nem csókolóztam?
Ha nem kérdezni nem csinálsz semmit.
Ha kérdezi hazudsz vagy másra tereled a szót. Persze csak ha kényelmetlen megmondani, ha nem akkor megmondod. De nyílván kényelmetlen ha ilyen kérdést teszel fel.
Aztán majd megcsókolod. Nem lehet elrontani.
2009. nov. 22. 16:20
2/8 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy pontosan kiderűl a szövegből de én vagyok a fiú.
Minek mondanád el. Csak csináld.
2009. nov. 22. 17:31
Melyik csajt érdekel hogy looser vagy szerintem egyiket se ne kell az orrára kötni
2009. nov. 22. 18:25
most nem azért mondom, de szerintem sokkal tisztább dolog, ha megkérdezi a lány és elmondod neki, hogy nézd, még nem hozta úgy a sors hogy csókolózzak.... szerintem a lány, ha megértő és igazán szeret, akkor semmi baja sem lesz, sőt ha olyan fajta, akkor szívesen bevezet a fortélyokba:) nem kell mindig hazudni. Sokak jobban értékelik az őszinteséget. 19/L
2009. nov. 22. 19:01
Ez bizonyos szempontból igaz. Amióta több értéket tudok felmutatni elég őszintének lenni a csajoknál. És szeretnek.
Korábban, amikor még szűz voltam, 18 évesen szal akkor elég gáz volt, egy ilyet elmondani nagy hiba lett volna. Egyből elkezd gondolkodni a csaj, hogy ez miért ilyen szerencsétlen. Tényleg elég jó hozzám egy olyan srác, aki még senki mást nem tudott megszerezni?
Hazugság ugyan, de nem a gonosz fajtából. Olyan mint amikor az ember hitelre pénzt vesz fel a bankból. Ezzel értem el, hogy sikerem legyen. Utána meg nem kellett hazudni, mert sikeres voltam.
2009. nov. 22. 19:09
7/8 A kérdező kommentje:
A negyedik üzenet igazán jó lenne! :)
Ha meg nem csokoloztal az nem azt jelenti hogy nem vagy meno! csak valogatos esetleg... :p Nem jo hazudni ilyen dolgokrol mert azok elobb utobb kiderulnek tudom mienek a csajok a pletyka a lenyeg! De ha csiped a csajt ez az rendes marmint nem a cicas fajta akkor meg jol is elsulhet a dolog... ha meg nem akkor tereld a temat es csak csokold meg de ne ugy mint a filmekben mert az nem jo... a lenyeg az hogy lazitsd el az ajkad ne legy nagyon feszult enyhet nyisd szer a szad es csokold meg a csaj ajkat elobb a felsot aztan az alsot es utana johet a nyelves csok... legy kreativ es soha nem jon ra a titkodra es mire feleszmelsz mar csokoloztal is...
2009. nov. 23. 00:40
Kapcsolódó kérdések: