Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az a megszakításos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a megszakításos szex? Már mint hogy nem esnek tőle teherbe egyesek hisz már az előváladékban is van spermium.

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 15:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
azok, akik nem esnek teherbe, azoknak szerencséjük van. nem ajánlatos. vagy gumi, vagy tabletta.
2009. nov. 22. 15:19
 2/13 anonim ***** válasza:

én csak statisztikus védekezésnek hívom :D 50-50%. persze magával kapcsolatban mindenki azt gondolja, hogy áááh, én biztos nem, aztán jön a sírás.

ha valaki egyszer szexelni akar, legalább legyen tisztában a dolgok menetével és ha nem akar gyereket, használjon megbízható védelmet. persze papolni lehet, a legtöbben úgyis tesznek rá :D

2009. nov. 22. 15:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
a teherbe esés nem törvényszerű...cska megvan rá az esély...ez szerencejáték...vagy bejön,vagy nem...van, aki szerencsés, van, aki nem...de azért a terhességgel nem kellene hazárdírozni
2009. nov. 22. 15:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
persze, jönnek majd, akik erre a " kiváló módszerre " esküsznek.. de nekik nem kell hinni. nem tudhatod, h te melyik csapatba tartozol, abba, amelyik könnyen teherbeesik, avagy abba, amelyik nem.. :S ugye nem te akartál igy védekezni???
2009. nov. 22. 15:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
nemcsak azért szar, mert kockázatos, hanem azért is, mert mekkora szar már h a pasinak megmondod h húzza ki, mielőtt elmenne. pont a legjobb résznél. sztem oltári nagy kicseszés, egy pasi sem szereti ezt sokáig.
2009. nov. 22. 15:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ja, és pont ittvan pár kérdéssel előtted vagy utánad egy csaj, aki bírt h nemhasználtak óvszert és a pasija túl hamar elment, nemvolt ideje kihúzni...háááát...szo-páááás..:D:
2009. nov. 22. 15:31
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni neked.

Nos, mi a párommal már kb 8 éve úgy szexelünk, hogy én nem megyek el benne (még eddig egyszer sem). Engem ez nem zavar, én imádom látni ahogyan elélvez, nekem az a fontos, ha szexelünk ő mindenképpen elmenjen és jó legyen neki! Ha elment, én meg masztizok ő előtte, ő meg széttett lábbal fekszik addig az ágyon vagy pucsít nekem vagy ujjazza magát vagy a vibrijét használja kicsit. Én meg ráélvezek a hasára, melleire, popsijára.

Hát mi így csináljuk és hidd el, nekem ez így tökéletesen megfelel, sőt imádom. Még nem is esett teherbe sohasem. Persze az esély így is megvan, csak nagyságrendekkel kevesebb, mintha beleélveznék.

Mi nem védekezünk más egyéb módszerrel.

2009. nov. 22. 15:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
jo, de utolsó, te gondolom, nem tizenéves vagy. mert egy tizenévesnek ez nem ajánlott. és nektek pl. ha éppen be is csuszik egy baba, nem gond, de egy tizenéves mehet egy abortuszra.
2009. nov. 22. 16:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

15.59-es. neked nemhiányzik az h eccer új szexeljetek h ne te juttasd el magadat az orgazmusig, hanem mondjuk a párod? mondjuk úgy h beleélvezel? és mondjuk eccerre juttok a csúcsra?

már nemazért, de annál h te masztizol szex után, és magadat juttatod el a csúcsra ennél még azis jobb, hogy mondjuk ő veri ki neked, vagy le oráloz esetleg.

2009. nov. 22. 16:04
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

Kedves 16:02! Valóban én 30 vagyok. De mi sem szeretnénk gyereket attól még. Én csak leírtam, hogy mi így csináljuk, azt nem tudom jó-e ez egyáltalán valamire, de nekünk eddig ez így bevált! Szerintem ez a módszer nem korfüggő!

Kedves 16:04! Nekem igazából ez a megoldás megfelel, nem vágyom rá hogy ő juttasson el a csúcsra. Bár ha azt nézzük valójában ő juttat el, hiszen az ő gyönyörű testére megyek el. Tehát nekem ez így nagyon jó!

Egyszer, ha majd gyereket akarunk, majd meglesz a beleélvezés is (nyilván). Azt meg nem hiszem, hogy két ember egyszerre el tudjon élvezni, legalábbis elég ritka lehet szerintem. Szex közben nem az a legfontosabb hogy egyszerre menjünk el, legalábbis nekem nem számít az időrend annyira.

2009. nov. 22. 17:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!