Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmmel 6 hónapja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együt, és már többször is voltunk együt UGY, az utóbbi időben háromszor is megtörtént az, hogy mielőtt behatoltam vola leállt.. Mi lehet a baj? Lehet az idegességtől, vagy mi...

Figyelt kérdés
2008. júl. 11. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem a gumitol szokott teljesen elmenni a kedvem. talan neked is kondomfobiad van:D

amugy megtanultam jol a kikapos modszert. harom eve folyamatosan mukodik mindenfele malor nelkul. megvarom mig elmegy aztan johetek en. tudom nem a legjobb, de en a gumit utalom, o meg a tablattatol irtozik, szoval ez marad :)

2008. júl. 11. 23:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát az a baj,hogy a barátnőm nem szereti a tablettákat,és gumi nélkül nem fogjuk csinalni.eddig kb 12szer voltunk együtt,akkor semmi baj nem volt a gumival...
2008. júl. 11. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:

akkor csak az idegesség vagy ijesmi gondok menjetek el nyaralni talán ott vagy egy hétvége valahol te ismered hol tud kikapcsolodni jobban mit szeret

vagy lassabban kezd hozzá és csak akkor nyulj a puncijához mikor már majdnem betetted és várakoztasd az ujjazással aztán hirtelen pozba kicseréled az ujjad lehet észre se fogja venni:)

2008. júl. 12. 08:29
 4/5 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat:)
2008. júl. 12. 09:30
 5/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet baj az idegesség,és az hogy arra gondolsz,mi lesz ha nem lesz neki jó.Én is voltam így a párommal,de ez majd alakulni fog.Ne gondolj közben semmire.Ha a barátnődnek nem tetszik valami,akkor majd szól.
2008. júl. 12. 15:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!