Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha túlságosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha túlságosan benedvesedek?

Figyelt kérdés

...emiatt többször meg kell szakítani az együttlétet, megtörölni a nemi szerveinket :-( Elég kiábrándító.

Nincs rá valami szer, kenőcs, akármi, ami csökkenti?

2009. nov. 22. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
hivj át
2009. nov. 22. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon értem ez miért probléma. Miért kell megtörölni?O.o
2009. nov. 22. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs,és nekem egyáltalán nem kiábrándító,én is sokszor nagyon benedvesedek,de sőt,azt élvezem,megtöröljük,hanem meg lenyaljuk,ennyi...inkább mint hogy csontszáraz legyél
2009. nov. 22. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
én sem értem hogyan lehet túlságosan benedvesedni, de tény hogy van aki azt mondja hogy a nedvességtől már nem érez semmit. Ha viszont csak az a gond hogy olyan lesz a lepedő, akkor csináljátok törölközőn, és örüljetek.
2009. nov. 22. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Feltéve ha rendszeresen jársz nőgyógyászhoz /évente legalább egyszer/, és ilyen jellegű problémád nincs, a nedvesedésnek nincs rossz szaga, nem fáj közben. Akkor inkább a szerencsések közé tartozol, vagyis nem vagy 'száraz'! Örülj neki!
2009. nov. 22. 12:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. ;-)

Rendszeresen járok nőgyógyászhoz, nem betegségtől lehet.

Igen, az a probléma, hogy így akár reggelig is el tudja húzogatni ki-be, csak nincs dörzsölődés,nem tud elmenni, ezért kell megtörölni.

Régen is volt már ezzel gondom, csak az a srác nem merte szóvá tenni (nem jártunk, csak én szerettem volna), így csak nekem volt orgazmusom. :-( Utólag nekem tök ciki, biztos úgy maradok meg az emlékezetében, hogy...:-)

2009. nov. 22. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezen orvos könnyen tud segíteni.

Addig igyál kicsit kevesebbet előtte.

2009. nov. 22. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:
az a legjobb! a pasid a vekony ha egy kis nedvtol mar nincs dorzsolodes. 25f
2009. nov. 22. 17:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi. :-)

megmondom neki ;-) :-)

2009. nov. 22. 19:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!