Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj? (bővebben alul)
Figyelt kérdés
1 éve vesztettem el a szüzességem, nagy nehézségek árán, azóta ha együttvagyok valakivel, nagyon fáj, szűk vagyok, a fiu alig tudja betenni, és mihelyst elkezd mozogni, olyan mintha be akarnék pisilni, és fáj:S mi az oka, mit lehetne tenni? 20/L2009. nov. 22. 12:03
2/5 anonim válasza:
Ha legközelebb nőgyógyászhoz mész, ami évi egyszeri alkalommal szükséges, kérdezd meg tőle. Lehet gyulladásod is,lehet, hogy a szűzhártyád nem szakadt el 'eléggé'. Több oka is lehet, de ne szenvedj feleslegesen!
3/5 anonim válasza:
segíts magadon mármint maszturbálj hátha tágulsz egy kicsit de ne csak a csiklodat simizd mert attol nme fog tágulni a nunid ha nem ujjazz
4/5 anonim válasza:
Milyen gyakran vagy együtt valakivel? Úgy értem, ha csak nagyon ritkán szexeltél azóta, akkor lehet, hogy tényleg még csak a kevés, rendszertelen alkalmak miatt vagy szűk, ám ha tartós kapcsolatban vagy és gyakrabban csinálod, mégsem szűnik, az sajna tényleg vaginizmusnak hangzik :S Csak a nőgyógyászt tudom javasolni...
5/5 anonim válasza:
Nem nedvesedsz be eléggé és szerintem emiatt nem jól csinálja a gyerek .... keress egy olyan hapit akit szeretsz és ért a nők nyelvén :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!