Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Yadine fogamzásgátló?! Első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yadine fogamzásgátló?! Első levelét most szdtem be.3. napon járok most a 7 nap szünetből, d emég menezsz semmi. Ha abszolút nem jön meg, az baj, Előtte se volt

Figyelt kérdés
Első levelét most szedtem be. 3. napon járok most a 7 nap szünetből, de még menzesz semmi. Ha abszolút nem jön meg, az baj? Előtte se volt rendszeresen menstruációm, de azért reméltem hogy ez beállítja..Sperma nem került belém, max előnedv, de elvileg már védett vagyok. Vegyek tesztet, lehetek terhes?
2009. nov. 21. 22:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocs, de érdekesen ment át...
2009. nov. 21. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlónál a szünet 3-5. napján jelentkezik a megvonásos vérzés. Tehát minden rendben.
2009. nov. 21. 22:34
 3/4 A kérdező kommentje:
és ha nem jön meg? 8. nap akkor is folytassam a második levéllel? mondjuk akkor 7. nap környékén tuti csinálok tesztet...
2009. nov. 21. 22:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem vérzel (ez nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés) akkor is szedd tovább, de menj el dokihoz. Szerintem a teszt felesleges, de ha megnyugtat akkor csinálj.

De nagy valószínüséggel holnap, vagy holnapután elkezdesz vérezni.

2009. nov. 21. 22:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!