Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj előre hátra mozgatja a csípőjét a pasin, meg körkörösen (lovaglo pozban), az jobb a pasiknak, mint ha fel és ugrálna és ugy lovagolna a pasin?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 21:38
1/8 anonim válasza:
Ez a kettő vegyitve a legjobb!;)
3/8 A kérdező kommentje:
JeEeE :D
Ügyesség kell ahhoz, hogy egy pasi nagyon élvezze, hogy egy lány lovagol, vagy mki tud lovagolni?
2009. nov. 21. 21:43
4/8 anonim válasza:
Kell hozzá ügyesség. Én egyszer összejöttem egy csajjal, nagyon jó fej lány volt, az ágyban meg huh. Mondtam is neki, hogy te jó ég, nagyon jól tud lovagolni, megőrülök a csípőmozgásától, ez előző barátnőim még hasonlót sem tudtak hiába próbálták, ha egyáltalán próbálták.
Sajna nem sokra rá külföldre kellett mennem, így nem lett rendes kapcsolat belőle, mire meg hazajöttem, már vőlegénye volt a lánynak, és "úgy" már nem juthatok hozzá. Azóta is vágyok egy ilyenre...
5/8 anonim válasza:
Az ügyesség nem kell,hanem kialakul béjbe. :) Úgyis látod/észreveszed/érzékeled,hogy adott pillanatban ahogyan csinálod jó nagyon vagy csak jó. Változtatsz közben,és érzékeled/látod a változást pozitív/negatív irányba. Ezeket ha figyeled közben,magadtól kialakul a tudás. A tudás sohasem veleszületett dolog,hanem szerzett. De ha fogékony vagy a témára,és érzékien is állsz hozzá,nagyon hamar rájössz a technikákra. Attól nem kell félni,hogy elrontod XD
8/8 anonim válasza:
próbáld ki, nem kell mindent egyből tökéletesen csinálni ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!