Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudom, hogy nem nagy baj, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy nem nagy baj, de a barátom folyton szexelni akar, nekem viszont kéne egy kis pihi is. Ő mégis mindig csak még többet akar! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Igaz, csak hétvégente van itthon, így csak akkor találkozunk, mégis sok már kicsit :) Bár én is szeretem :D
2009. nov. 21. 20:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tehát, akkor csak hétvégén csináljátok. Az nem lehet túl sok. Ha nem bírod tovább, akkor ORÁL.
2009. nov. 21. 20:43
 2/12 A kérdező kommentje:
egész hétvégén nonstop azért elég kemény... nem? :D
2009. nov. 21. 20:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát ha aztán ötnapig megint semmi akkor érthető.
2009. nov. 21. 21:21
 4/12 A kérdező kommentje:
jobban ki lennék békülve azzal, ha minden nap itthon lenne, és minden nap 1-2 alkalom ;)
2009. nov. 21. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
a egy nap alatt kb hány alkalommal csináljátok?
2009. nov. 21. 21:30
 6/12 A kérdező kommentje:
ő kis pihenőkkel szinte mindig akarná a dolgot, kifulladásig... általában nálam a 4. után van totál KO... ez egy átlag, nekem sok...
2009. nov. 21. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogy milyen szexinek talál és örülj neki hogy nem másnál keresi a boldogságot hanem nálad.
2009. nov. 21. 21:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
hát mondjuk engem is zavarna, ha együtt mást se csinálnák csak szeretkeznénk, reggeltől estig, főleg ha ilyen keveset találkoztok...
2009. nov. 21. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Az egész hétvégén non-stop szex az szerintem is nagyon kemény lehet. Ha neked már sok, kellemetlen vagy esetleg fáj, kérd meg a párod, hogy legyen kicsit gyengédebb, vagy hanyagoljátok egy kicsit. Ennek mindkettőtök élvezetéről kell, hogy szóljon és nem arról, hogy végigkínlódd, ha nem esik jól. Ezt neki is meg kell értenie, és ha valóban szeret, meg is érti.

17/L

2009. nov. 21. 22:04
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem fáj, meg semmi ilyen, nincs semmi baj... és annak is örülök, h szeinek tart, és kíván, csak az a baj, h neki sose elég :D aranyos, meg minden, csak már néha nehezemre esik leállítani...
2009. nov. 21. 22:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!