Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik mit szeretnek, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mit szeretnek, ha egy nő hangos vagy halk szex közben?

Figyelt kérdés
2008. júl. 11. 15:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint azt ha hangos :)
2008. júl. 11. 15:28
 2/11 Satanné ***** válasza:
100%
A pasik számára mindenképp jó érzést vált ki ha tudja , hogy a nő élvez, ha halk vagy nem biztos hogy ezt tudja...
2008. júl. 11. 15:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Általában a hangosat mert hallják mennyire élvezi a másik,de vannak bizonyos helyzetek amikor jobb csöndben maradni:)
2008. júl. 11. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
..mint például otthon a szobában, nehogy átjöjjön a szomszéd szobából a leányka annyja és ránkrontson, igaz?:D
2008. júl. 11. 15:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én szemčlyszerint szeretem ha a nö diszkrčten de hangsujosan člvez mert hallom mikor čs mennyire jo de nem szabad tulzĺsba vinni

Mert a felesleges jajgatĺs sem jo

Na čs a csend se mert azt hihetjük nem člvezi a csaj

Ez esetbe kapcsoljatok lĺmpĺt legalĺbb az arcodrol lĺssa a törtčnteket jo az nčha

2008. júl. 11. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
hát igen vmi ilyasmire gondoltam énis.Azért nem árt néha vigyázni a hangerövel,max rakjatok be zenét vagy filmet vagy tv ha tudtok:)
2008. júl. 11. 15:54
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Legtöbb fiu a hangosat szereti,de ez nem mindenkire vonatkozik...
2008. júl. 11. 15:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyen hangos de ne ordibáljon hanem nyögjön. Ne folytson el semmiféle nyögést hanem adja ki magából. Nagyon izgató szerintem mikor hallani a lányon, hogy élvezi :)
2008. júl. 11. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is akkor jó ha nem ordítja végig az aktust, hanem csak akkor ha tényleg jó neki, szép fokozatosan. Esetleg el kezd zihálni apró sikolyokat ereszt meg, vagy az is nagyon érzéki mikor szó szerint elakad a lélegzete, beleborzong ahogy átjárja a kéj tetőtől talpig, aztán utána levegőért kapkod. Te jó ég amikor ilyet látok és pluszban érzem ahogy a hüvelye elkezd lüktetni, már ezek az apró ingerek is azonnal orgazmust okoznak nálam is. De tapasztalom hogy a lányoknak is jól esik ha egy pasi hagyja átadni magát az örömöknek, mert sokan élveznek el attól mikor nekem is zihálnom kell, úgyhogy mindent bele amikor ki lehet ereszteni a hangokat!
2008. júl. 11. 16:27
 10/11 anonim válasza:
100%
Legyen hangosabb, mármint ne sikonyáljon meg ilyesmi, de azért lehessen érezni, hogy mennyire élvezi a dolgot.
2008. júl. 11. 18:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!