Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel az adatokkal duci lánynak számítok?
Figyelt kérdés
alacsony(163cm) 17 éves
mellbőség 91
derék 75
csípő 92
azért kérdezem mert az osztálytársaim közül mind karcsúak,modell alkatúak.
2009. nov. 21. 10:12
1/22 anonim válasza:
Hát én ezt ennyiből nem tudom megmondani. Kép nincs?
2/22 anonim válasza:
Azért megírhatnád hogy hány kg-vagy, az teljesértéküvé tenné a számítást :)
3/22 A kérdező kommentje:
163cm /63kg
2009. nov. 21. 10:22
4/22 anonim válasza:
Teltnek számítasz. Én 166 vagyok és 52 kg. Nekem 56nak kellene lennem kb.
5/22 anonim válasza:
Tökmindegy minek számítanak mások! Te érezd jól magad a bőrödben és ne akarj másokhoz hasonlítani! Mindenki olyan amilyen és mindenki megtalálja a párját előbb-utóbb, akárhogyan is néz ki! Ha teszel fel képet meg tudom mondani szerintem duci vagy-e, de az csak az én véleményem.
Nekem egyébként a ducibbak jönnek be, mint a vékonyak! ;)
6/22 anonim válasza:
telt vagy és a hasadon van felesleg
7/22 A kérdező kommentje:
a hasamon biztos hogy nincs felesleg,mert az feszes és lapos(gondolom a sport miatt),esetleg a combomon lehet
2009. nov. 21. 11:10
8/22 anonim válasza:
az osztálytársaid nem ilyen kiéheztetett csőgatyás anorexiások? mert ha igen akkor inkább legyél olyan mint most, vagy még 10-el több, csak ne legyél te is tucatcsaj!
9/22 anonim válasza:
Teltnek számítasz ezekkel az adatokkal.
Én 167 cm vagyok és 52 kg.
10/22 anonim válasza:
cz arányokból gondoltam h a hasadon, de ha az lapos és feszes akkor fix h nem vagy duci, csak erősebba z alkatod
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!