Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz ha neha masra is masztizok? Boldog parkapcsolatom van s a szex is tok jo kozottunk de neha masra gondolok maszti kozben. Ti hogy vagtok ezzel?
pl.kedvenc enekes,a tanarom,egy jokepu ismeros,stb.
19L
szia!
19 évesen még nem baj. Ha tartós párkapcsolatban leszel (pl. házasság), akkor már igen.
Szerintem még házasság alatt se gáz. Miért kéne még a saját fantáziádban is elkötelezned valaki mellett magad? A fantáziád a tied, azt csinálsz vele/benne amit akarsz - amíg nem valósítod meg nincs gond szerintem. Én is rengetegszer csináltam a kapcsolatomban, és barátnőm is tudott róla. Arról is, hogy nem csak őrá gondoltam, de ez számomra és számára sem volt megcsalás soha.
Szóval csináld nyugodtan, amíg csak a fejedben létezik ez a dolog nincs baj szerintem.:) Arról már nem is beszélve, hogy az utcán is megnézzük magunknak azt aki tetszik, akárki akármit mond. csak vannak akik nem merik maguknak beismerni, mert az már "megcsalás" - szerintem nagyon nem az.
F18
én nem szoktam, és bántana, ha a barátnőm tenné.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!