Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17 vagyok és szűz. Lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 vagyok és szűz. Lehet kicsit furán hangzik de nagyon rá vagyok gerjedve a haverom anyjára. Vajon ha odaállnék elé és bevallanám, hogy tetszik akkor lefeküdne velem?

Figyelt kérdés
Ahhoz képest hogy 35 körül van, nagyon jól tartja magát és eléggé perverz is, ahogy észrevettem. Vajon ha odaállnék elé és bevallanám, hogy tetszik akkor lefeküdne velem? Elvileg az érett nők szeretik ezeket a kis kalandokat. Mennyire igaz ez?
2008. júl. 11. 02:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
kb. egy családot barmolsz szétvele. haverod szintén nem repesne az örömtől.nem tudom, férj van-e, de az egyből kiherélne. miből gondolod, hogy ő lefeküdne veled? fantáziálgatni lehet.
2008. júl. 11. 08:13
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
pardon, szét vele
2008. júl. 11. 08:14
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
ja, +még valami. van idősebb nő, aki szereti a fiatalabb hapsit, szeretőnek jó. a legtöbb idősebb nőnek igazából jót tesz az önbizalmának, hogy tetszik nála fiatalabb fiúnak.
2008. júl. 11. 08:16
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

egy kiherelest szerintem is bespajzolhatsz, ha stiffler anyjara ragerjedsz. nemcsodalnam, ha a haverod es kedves apukaja felholtra verne valami vascsovel es oszinten szolva meg is erdemelned.

ide azzal a nullassal! igen...:D

2008. júl. 11. 08:23
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Sajnálatból maximum.

Tetszeni a fiatal fiúknak... legyezgeti a hiúságunkat, persze. De ilyennel csak akkor fekszik le az ember ha valami furcsa romantikus szál szövődik. Szeretőnek tapasztalatlan. Egy béna dugásért meg minek kockáztatni családot, jó hírt stb...

(egy 35 körüi anyuka :DD)

2008. júl. 11. 08:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
láttad a Tibor vagyok de hódítani akarok című filmet?ha nem nézd meg és vegyél példát!
2008. júl. 11. 09:41
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon kevés esélyt látok rá. A nők alapvetően nem arra buknak, ha odaállsz eléjük és elmondod, hogy meg akarod őket dugni. Azt szeretik, ha elcsábítod őket, az elején finom utalások, apróbb figyelmességek, majd az első randi, első csók és utána a többi. Még sohasem találkoztam olyan lánnyal, akinek bejött volna az, hogy mindezt kihagyva odaállsz elé, oszt jól van.
2008. júl. 11. 10:52
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Én a haverod helyében jóll agyonvednélek de komolyan.

Ha még az anyja is belemegy a dologba akkor a barátságotoknak is vége és a haverodnak tönkre fog menni az anyjával a kapcsolata.Nem tudom te mit szólnál ha a legjobb haverodat anyád ágyában találnád pucéron?

Menj inkább a városba és keress korban hozzádillő lányt.

2008. júl. 11. 12:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
persze! csak óvakodj stiflertől!! :D
2008. júl. 11. 16:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
De arra nem gondoltál,hogy a családját is tönkretennéd ezzel?és szerintem a haverod se örülne az ötletnek,képzeld el milyen lenne ha a haverod lefeküdne a te anyáddal????:-S álmodozni lehet de szerintem maradj a képzeletek világában vagy keress barátnőt magadnak,aki helyetesithetné a haverod anyját...
2008. júl. 11. 16:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!