Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Babaolaj szexhez? Működhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babaolaj szexhez? Működhet?

Figyelt kérdés
Arra készülünk párommal, hogy egyszer fürdés után jól bekenegetjük egymást babaolajjal mindenhol és úgy szeretkezünk...nem lehet belőle olyan probléma, hogy esetleg csípni fogja a puncimat vagy valami, ha megujjaz babaolajas kézzel vagy beteszi nekem olajosan a péniszét? Ugyanez a kérdés vonatkozik az ő péniszére nézve is. Leegyszerűsítve: Irritálja e a puncit/péniszt a babaolaj ha belefolyik/érintkezik vele?
2009. nov. 20. 16:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Az orálra vonatkozó kérdés kimaradt: Milyen íze van? Mehet az orál is?
2009. nov. 20. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát jó kérdés.. Mi már csináltuk babaolajjal,de csak 1x,amikor piszkálta a fantáziámat az anális szex..nekem semmi bajom sem volt,meg neki se, sőőt van olyan ismim,aki sima olajjal,de ez most lényegtelen. Szóval ha ott nem csípett, gondolom elől sem... vagy nemtom..áááh nem segítettem sokat:(
2009. nov. 20. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmi bajotok nem lesz tőle, de azért lehetőleg ne nyaljátok le egymásról...

Sexshopokban lehet kapni kifejezetten erre a célra olajokat, és egyéb dolgokat...

2009. nov. 20. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
orált nem ajánlom, azért lenyelni nem célszerű, de a nemi szerveket nem ingerli :) azért a babáknak készített termékek minden irritációtól mentesek (legalábbis így kéne lennie)
2009. nov. 20. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
17:04 vagyok, még valami az olajhoz...hogyha nem gyógyszerrel, hanem óvszerrel védekeztek, akkor semmiképp nem ajánlott, mert za olaj károsítja az óvszert!
2009. nov. 21. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én voltam párszor egy sráccal, aki babaolajjal keni be a kezét, és úgy maszturbál. Amikor ezt elmondta, tökre beizgultam, és ki akartam próbálni. Bekentük egymást, vicces volt és egyben izgató is, hogy csúszkáltunk egymás testén. Életem egyik legjobb szexe volt.
2010. dec. 21. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet használni.

Pont most olvastam, egy orvos válaszolos oldalon:

"A hüvelyszárazság leküzdésére egyszerű babaolaj is alkalmas."

Tisztelt Hamvas Ferenc !

január 5én menstruáltam ,14 én együtt voltam párommal 16án escapelle tablettát kellett alkalmazom ,1hétre rá menstruáltam ,azóta nem jött meg a menstruációm ,tesztet csináltam előző7en nem vagyok terhes ! párommal ma megszakításos módszerrel voltam együtt ,mert félek h elszakad az óvszer már 3alkalom volt :/ szerintem az a probléma h kiszáradok és ezáltal kiszakad :/

ha holnap iratnék fel fogamzásgátlót ,mindenképp meg kell várni a menstruációs ciklust ?nem tudnám elkezdeni már holnap ? ha el is kezdeném mikortól biztosít védelmet ? üdvözlettel :spenót

Több kérdésben is egészen komoly tévedésben van kedves spenót:

1. A fogamzásgátló tabletta nem mindenki számára szedhető károsodás nélkül

2. Kivizsgálás nélkül normális orvos nem ír fel tablettát.

3. Csak a ciklushoz alkalmazkodóan szedhető.

4. Ha valaki megkezdi a szedést, két héten belül nem lesz védett.

5. Ha valaki szed bármilyen tablettát, a szedésre legalkalmasabb nő számára is okozhat akár komoly mellékhatásokat és akár maradandó károsodásokat.

6. Az óvszer többszöri elszakadása egyértelműen alkalmazási hiba.

7. A hüvelyszárazság leküzdésére egyszerű babaolaj is alkalmas.

8. Ha ilyen problémái és félelmei vannak, volna lehetősége hüvelyi pesszáriumot használni.

Kérem gondolkodjék el ezeken!

Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc

2012. febr. 15. 18:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!