Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babaolaj szexhez? Működhet?
Semmi bajotok nem lesz tőle, de azért lehetőleg ne nyaljátok le egymásról...
Sexshopokban lehet kapni kifejezetten erre a célra olajokat, és egyéb dolgokat...
Lehet használni.
Pont most olvastam, egy orvos válaszolos oldalon:
"A hüvelyszárazság leküzdésére egyszerű babaolaj is alkalmas."
Tisztelt Hamvas Ferenc !
január 5én menstruáltam ,14 én együtt voltam párommal 16án escapelle tablettát kellett alkalmazom ,1hétre rá menstruáltam ,azóta nem jött meg a menstruációm ,tesztet csináltam előző7en nem vagyok terhes ! párommal ma megszakításos módszerrel voltam együtt ,mert félek h elszakad az óvszer már 3alkalom volt :/ szerintem az a probléma h kiszáradok és ezáltal kiszakad :/
ha holnap iratnék fel fogamzásgátlót ,mindenképp meg kell várni a menstruációs ciklust ?nem tudnám elkezdeni már holnap ? ha el is kezdeném mikortól biztosít védelmet ? üdvözlettel :spenót
Több kérdésben is egészen komoly tévedésben van kedves spenót:
1. A fogamzásgátló tabletta nem mindenki számára szedhető károsodás nélkül
2. Kivizsgálás nélkül normális orvos nem ír fel tablettát.
3. Csak a ciklushoz alkalmazkodóan szedhető.
4. Ha valaki megkezdi a szedést, két héten belül nem lesz védett.
5. Ha valaki szed bármilyen tablettát, a szedésre legalkalmasabb nő számára is okozhat akár komoly mellékhatásokat és akár maradandó károsodásokat.
6. Az óvszer többszöri elszakadása egyértelműen alkalmazási hiba.
7. A hüvelyszárazság leküzdésére egyszerű babaolaj is alkalmas.
8. Ha ilyen problémái és félelmei vannak, volna lehetősége hüvelyi pesszáriumot használni.
Kérem gondolkodjék el ezeken!
Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!