Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért véreztem mert túl száraz voltam?
Figyelt kérdés
nem rég szexeltem a barátommal de abba hagytuk mert eggyikőnknek se volt jó.megtöröltem magam és láttam h vérzek.ez arra vezethető vissza h száraz voltam?meg lehet így sérülni belülről?2008. júl. 10. 23:28
1/5 anonim válasza:
nagy valószínűséggel a szűzhártyád szakadt el v repedt be és azért vérzett, lehet ,h. még fog a következő is de csak kicsit. ha nem a szűzhártyád miatt akk csak attol lehet ha durván csináltátok és megsérült a hüvelyed fala, de ezt persze nem hinném h 1.-nél durvák voltatok, szóval maradt az 1.állítás, nyugi mindig jobb lesz még 2-3 alkalom és minden ok meglásd!
2/5 anonim válasza:
az 1. válaszoló helyes dolgokat írt, de igen, az is lehetett, hogy nem nedvesedtél be eléggé és hát kicsit kidörzsölődtél belül. ahhoz nem kell vadul csinálni, hogy kicsit megsérülj, ha száraz vagy.
3/5 anonim válasza:
ha száraz vagy,akkor ne engedd neki betenni..hadd dolgozzon még kicsit azon,h izgalomba jöjj...nagyon tud fájni ha nem vagy elég nedves...vagy ha siettek,akkor síkosító is megteszi...
5/5 A kérdező kommentje:
nem az első volt de bocsi én nem írtam érthetően:)nem az 1. szeretkezésünk volt hanem már sokadik!de sztem azért volt mert száraz voltam.azóta vettünk síkosítót:Pma kipróbáltuk és sztem minden oké:)
2008. júl. 12. 16:12
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!